Scudo Sports

Stikk - Bisiklet için aydınlatma projesi

enqinHLC

Forum Bağımlısı
Tepki
854
İsim
Engin
Bisiklet
Beldesan
Merhaba arkadaşlar, aydınlat denilince herkesin aklına fener şeklinde gidon üzerinde yada alın borusunun önüne takılan çeşitli lambalar gelmektedir. Fakat bu devri kenarı bırakıp işin artık tasarımsal yönünüde ortaya koyan ve yenilik arayanlar böyle bir proje geliştirmişler. Bu projeyide stikk olarak adlandırmışlar. Aydınlatma
olarak ortama göre led ışıklar yetersiz gelebilir fakat şıklık konusunda eline su dökülemeyeceği kesin.

Benim görüşüme göre tek dezavantajı(kullanıcıya göre dezavantaj sayılmayabilir), ayaklık olmayan bisikletlerde duvara dayama yapılıyorsa kozmetik olarak zarar görebilir. Bunuda bence silikon uç kullanarak telafi edebilirler.

(link)

Scudo
@enqinHLC gerçekten herşeyi takmak istediğinde bisikletin gidonu perşembe pazarına dönüyor. bu tip ufak ve gidona entegre ürünler bisikletin daha şık görünmesini sağlar. Kolay bi şekilde takılıp çıkarılması sayesinde dayama durumunda zarar görmesinin bence önüne geçilmiş. Benim aklımı kurcalayan tek şey çok sayıda tak çıkar yaptıktan sonra yalama olup gevşemesi ve yolda düşmesi veya sağa sola dönmesi olabilir.

@Onur Y. Videodan gördüğüm kadarıyla mıknatıslı bir yapı olması muhtemeldir. Bu sayede düşme ve dönme sorunuda olmayacaktır. Haklısınız fakat benim düşünceme göre belirttiğim zaten acil durumlar ve bir anda dalgınlıkla bırakıp gitme gibi durumlar içindi. :)

Yol bisikletine takarsanız stop lambası görevide görebilir:)

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Deniz A Yada neon görevi görebilir.Bide çelik jant oooo qardeşimmm kaç model derler.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Deniz A Aynen dropbar gidonlarda kullanımı daha gibi güzel olur.

fena bir proje değil ama yinde gidon ışığının daha verimli olacağını düşünmekteyim

@enqinHLC Evet videoda da mıknatıstan bahsediliyor

Geri