Scudo Sports

sticker lı Kron um

Scudo
@Sercan

sercan cım doğru söylüyorsun ama sinto müziği çok seviyor. benim tahminim müzik onun yaşam biçimi bence sevdikleri şeyleri yapıştırmasında bir sakınca yok gibime geliyor nihayetin de onun bisikleti onun ruhunu sinto veriyor .

bana göre stickerler replikaların üzerine gelmemeli . yazılar transparan zeminde sarı olmalı . transparan yapmıyorsan sinto sickerleri yapıştırmadan yazılarını makasla kesebilirsin birde okadar büyük fona gerek yok görüntüyü bozuyor.
şöylede yapabilirsin stickeri olduğu ğibi sertbir kartona tahtaya veya cama arkasını uhulayıp yapıştırabilirsin fazlalıkları maket bıçağı ile aldıktan sonra stickerı nereye yapıştırdıysan oradan sıyırp p kadrona yapıştırabilirsin.
Ama önceden yerini belirlemeyi unutma ve belirlediğin yere göre uygun boyutta yazıları düzenle derim . :)

güzel olmuş ellerine sağlık bu arada hidrolik disc frenlerden gözüme çarptı baya şugar olsa gerek :)

ya arkadaşım ne zamanki koulara msj yazmıssın sımdı ole bı bısıklet yok msj yazmadan önce bir tarihlerine bak tmm yeni uysın ama bıraz dıkkat et

çok hoş olmuş ama arkaşıma katılıyorum bence de daha fazla yapıştırma böyle iyi eline sağlık.Güle güle kullan.nasıl yaptın yani reklemcıdan mı aldın yoksa daha başka birşey mi bizimle paylaşır mısın?

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Geri