Scudo Sports

"Stealth" FM066SL, 2015 Campagnolo Chorus & 40mm Karbon Jantlar

@Aydınlıyurt Tuncay Sizin bisikletiniz de gayet güzel. Şimdiye kadar bütün bisikletlerim beyazdı benim. Beyaz bisikleti ayrı bi severim :)
@Alpaslan.Savacı Teşekkürler :)
@x-rayted Suluk gayet güzel. Fakat temizliğini iyi yapmak gerekiyor, yoksa koku yapabiliyor.
Ben bi sene kullandım, artık ömrünün sonuna geldi diye düşünüyorum.
Yerine Camelbak podium suluk aldım. Bu suluk için "cam bardaktan içiyormuş gibi" yorumu yapıyorlar. Kargom gelebilirse eğer test edeceğim :D

Scudo
Bisiklet tam bir hayalet... Ghost rider filmini bu bisikletle çekmeleri lazım... :) :harika: :harika:

@Yağız Gökmen

İngiltere'deyken üye olmuştum o foruma ikinci el bölümü için. Tavsiye ederim orayı :D

@M.Ozkul
Haha
Teşekkürler yorumunuz için.

Hazır konuyu yukarı almışken de, şöyle bir fotoğraf atayım :)
2015-02-08 08.47.28.jpg

@Gökhan Toros

Gökhan elinde simsiyah boş bir kanvas var, bana gönderdiğin Caad10 resmindeki çalışmanın tam tersini beyaz boya ve fırçayla yapsan, ya da işten anlayan bir arkadaşa versen serbest çalışsa ortaya eşsiz birşey çıkabilir ne dersin? ;)

@9magiko

Hala kalitesiz olur diye düşünüyorum.
O nedenle renk eklerken çekimser davranıyorum biraz. Özellikle geri dönüşü olmayacak uygulamalar için öyle aceleci davranmayacağım :)

@Gökhan Toros

Ben de karbon maşa işini çözebilsem Caad10 için hemen başlayacağım ama boyayı sökmek çok dertli, düz beyaz ya da siyah olsa direk üzerine çizerdim.

Resim koyalım da arkadaşlar ne konuştuğumuzu anlasın :)

http://40.media.tumblr.com/7ec374ef5220cc4fb7849cb08b5224a2/tumblr_mrnkwyD9TH1qajdexo4_1280.jpg

@9magiko

Karbondan boyayı jilet ya da makasla söküyorlar.
Dik tutup, çok bastırmadan, yavaş yavaş. Weightweenies forumda vardı onunla ilgili mesajlar. Bi ara ben de araştırmıştım çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
@Gökhan Toros

Tekrar araştırayım o zaman, ben de burada bir arkadaş sorduğunda bakmıştım ama sağlıklı bir yol bulamamıştım. Zımpara vb. şeyler deneyen olmuş karbon yüzeye gelince o kısıma zarar vermişler. Video falan bulursak paylaşalım.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
çektiğiniz telefon sanırım htc m7 :) pembelesme sıkıntısı oluyor genelde o modelde. m8 e gectım m7 hanıma verdım. servıse gonderınce duzeltıyorlar. Yazılımla degıl parca ıle ılgılı bır hata o.

Bısıkletınız cok guzel. Kazasız belasız pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@Murat D.

Merhaba
Evet M7. Sorunun da farkındayım da, bi türlü fırsat bulup bırakamadım telefonu. 1 hafta telefonsuz kalamayacağım kadar da yoğunum bu sıralar.
Galiba bu arada da garanti süresi doldu telefonun. Gerçi S-OFF ve Root'lu kullandığım için garantisi zaten yoktu ama... Neyse, bunlar için arayıp bi sormam lazım servisi. Sonuçta donanımsal, fabrikasyon bir hata, görmezden gelirler mi bu durumu diye.
Teşekkür ediyorum yine de bilgi için.

Ayrıca bisikletle ilgili yorumunuz için de teşekkür ederim :)

@Atilla Gobel
Olmaz :)
Kadroyu Çin'den satan bir çok satıcı var. Ben Hong-Fu'dan aldım.
670 dolar civarı genelde verilen fiyatlar. 100 dolara yakın da kargo ödüyorsunuz. Kargo hariç fiyatın üzerinden %20 de gümrük vergisi.

Peki Gökhan satmayı düşünsen şu an hangi bisikleti alırsın piyasadan ?

@Hasan SAYLIK
Muhtemelen Orbea Orca olur.
Bir çok bisiklet var bu aralar beğendiğim. Ama sanırım en ağır basanı o.

_9.jpg

Sticker geldi sonunda :D
Beklenildiği gibi gelmedi ama.

Dün kız arkadaşımla 2. yıldönümümüzdü. Bu da biz birlikteyken yaptırdığı dövmesi. Fotoğrafların arasından buldum. Vektörel olarak çizildi. Sticker olarak yaptırıp, boğazın hemen arkasına yapıştırdım.
Parlak siyah beklediğimden çok daha güzel oldu. Asıl amaç turkuazdı ama, iyi ki böyle olmuş dedirtti yapıştırdıktan sonra.
Stickerla ilgili yardımlarından dolayı @Ufuk YAPAR'a ve @volkan a'ya da teşekkür ediyorum.

Geri