Mayıs ayı gibi İstanbuldan start alıp Çanakkale oradan ege sahil sahil koy koy keyfimce gezmek istiyorum
güneye doğru sıkılana kadar kendimi sıkmadan kamp atarak az masraflı zaman ve rota planlaması yapmadan sadece keyif için aynı ruha sahip arkadaşlar varsa sosyalleşelim kaynaşalım
İstanbul'dan çıkıp Ege taraflarına olan rotalarınızı, bilgi veya düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız? Açıkçası ben yapmayı düşünüyorum fakat yazın ortası veya sonu gibi.
bende 2 senedir böyle turlar hayal ediyorum fakat çeşitli sebeplerden dolayı gerçekleştiremedim.geçtiğimiz yaz sonunda bisikletimi sattım ve yeni bi bisiklet alacağım inşallah eğer yıllık izinime de denk gelirse bu tur fikrinize bende katılabilirim...
Saros-Gelibolu-Gökçeada-Bozcaada, buraları kesinlikle gezip görmek istiyorum. Sonrasında Didim'e kadar devam. Duruma göre Didim'den güneye doğru da yol alabilirim.
1-2 aydır bende bu rotayı kafama taktım. temmuz ayında işimden istifa edip, bu tura çıksam mı diye deli düşünceler içindeyim. Benim hedefim gerçekleşir mi emin değilim ama yapan olursa kendim yapmış gibi sevinirim.