sallehpaul
İkitekerbirkitap
- Tepki
- 221
- İsim
- Salih AYDIN
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Merhabalar, Canyon inflite al 8.0 cyclocross ile tura çıkacam, bu sıcak havalarda yanımda soğuk su taşımak istiyorum. Koronadan dolayı kütüphaneye gidip gelirken sele altı çantada taşıyorum sıkıntı olmuyor ama uzun tura çıkarken sele altı çantaya başka şeyler koyacam. Gidona çantasına çadır, mat ve ıvır zıvırları takacam.
1.3 lt stanley termosu nasıl taşıyabilirim ?
Maşada delikler yok. Uygun matara kafesi bulamadım. Kadro altında taşımayı düşündüm ama ona göre ne yapabilirim bilmiyorum. Bikepacking sitelerine baktım, kadro altına tersten bağlanan matara kafesleri var fakat onlarda aşırı pahalı. O fiyata brn termos ve çantaları aldım
Cyclocross bisikleti gravel olarak kullanmayı bırak, git gravel al böyle şeylere takılma diyeceklere de, canyon gravel alacak para yok onun dışında da başka marka gravel almam, kadro açıları çok hoşuma gitti. Sat cyclocrossu git başka bişey al demeyin bisikletimi seviyorum. Yol, tur ve arazi lastiklerim var. Canım nerde ve nasıl sürmek isterse lastik değiştirip çıkıyorum.
Termosun ölçüleri, 8.4 x 24.4 x 9.6 cm
Bisiklet ve termos fotoları bunlar, şimdiden teşekkürler.

1.3 lt stanley termosu nasıl taşıyabilirim ?
Maşada delikler yok. Uygun matara kafesi bulamadım. Kadro altında taşımayı düşündüm ama ona göre ne yapabilirim bilmiyorum. Bikepacking sitelerine baktım, kadro altına tersten bağlanan matara kafesleri var fakat onlarda aşırı pahalı. O fiyata brn termos ve çantaları aldım
Cyclocross bisikleti gravel olarak kullanmayı bırak, git gravel al böyle şeylere takılma diyeceklere de, canyon gravel alacak para yok onun dışında da başka marka gravel almam, kadro açıları çok hoşuma gitti. Sat cyclocrossu git başka bişey al demeyin bisikletimi seviyorum. Yol, tur ve arazi lastiklerim var. Canım nerde ve nasıl sürmek isterse lastik değiştirip çıkıyorum.
Termosun ölçüleri, 8.4 x 24.4 x 9.6 cm
Bisiklet ve termos fotoları bunlar, şimdiden teşekkürler.