Scudo Sports

İnceleme Stanley 0,47 lt termos incelemesi / ömür boyu garanti

@ippon
Dostum icine sicak şeyi koymadan evel kaynar suyla biraz isitip koymak gerekir. Icerdeki çelik bolge zaten soğuk oldugundan koydugun seyi baya bi sogutabiliyor.
Şoyle dusun kavelerde filan gormusundur; Ocakci çayı koymadan evel önce bi sicak suyla calkalar bardağı. Misal yani

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Scudo
@mariokaldato
Evet haklısın bir de senin anlattığın şekilde yapalım bakalım sonuçta bir farklılık gözlemleyebilecek miyiz ? Bu arada konu sahibi arkadaşın incelemesini iyi sabote ettik ?

@ippon
Yok canim niye sabote edek. Bilmeyenler olabilir. Icine ceyrek kadar kaynak su koyup kapagini kapatıp çalkala biraz 5dakika dursun metali isitsin. Sonra dök onu ne koyacaksan oyle koy. Cunku icerde baya buyuk ve soğuk bir çelik alan var

Güzel bir video olmuş emeğine sağlık Sabri. Bende geçen sene adventure serisinin 1 lt olanını 190 TL'ye almıştım ve gayet memnun kaldım. (Merak eden olursa şurdan bakabilir! "(link))
Fakat bisiklet turlarında fazla geldi ebat olarak, çantada çok yer kapladı. Bunun üzerine 0,50 lt araştırdım matara kafesine takıp kullanmak amacıyla. Metro Gross Markette 0,50 lt ile 1 lt yan yana gördüm ve hacimsel olarak aradaki fark benim hoşuma gitmedi. Ayrıca aradan geçen bir yılda fiyatlar acayip uçtu. Bende n11'de indirim yakaladım ve termos thermocafe 0,50 lt aldım. (70TL)
(link)
Açık konuşmak gerekirse Stanley kadar kaliteli değil fakat günlük ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum. Çünkü benim için 6 saate kadar sıcak tutması yeterli. Günübirlik turlarda ya da gezilerde ideal.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@evrimvolkan
Thermos termosu icat eden marka emin ol çok mutlu olacaksın güle güle kullan

Benim bisikletimin üstünde siyah bir thermos var resimlerde görürsün yıllardır sorunsuz kullanıyorum

@Gökay Akçay
Evet termos demek thermos demek. Bende de o ayni siyah mataradan var memnunum sadece boyalar dayaniksiz. Onun disinde thermosun 1.2 termosuda var oda super ve stanleyden baya hafif
2018-07-19_09-40-34_HDR.jpg

ben de 473ml olanı var kaç litre yapıyor bilmiyorum. kutup ayısı etiketli. hiç kullanmadım. ilgilenen dm atabilir

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mrth
0,47 litre yapar

• Muhteşem
Tepkiler: Desert Fox
Geçenlerde 170 tl idi stanley almadım şimdi olmus 300 :) uygun fiyatlı ne alabilirim kullandıgınız termoslar hangi marka

1.2 litrelik Stanley termos kullanıyorum, 2 ay önce BİM'den aldım 300 TL'ye.

Valla abartiyorlar diyordum ama performansı harbiden iyiymiş 👍

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geçenlerde 170 tl idi stanley almadım şimdi olmus 300 :) uygun fiyatlı ne alabilirim kullandıgınız termoslar hangi marka

Kovea Black Stone 1000 ml vardı benim kullandığım.Gerçi baktım şimdi fiyatlarına onlarda uçmuş.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bisiklet için ideal olanı 0,74 ml

Şunu düşünüyorum. Sulugun çapını ölçüp kafese uyarsa alcam

(link)

Buda aynısı gibi

(link)

Şunu düşünüyorum. Sulugun çapını ölçüp kafese uyarsa alcam

(link)

Buda aynısı gibi

(link)
Madem led gosterge koymuslar en azindan bide usb li mp3 calar ekleseydiler bari hshzbs

Geri