Selamlar. Yakınlarda aldığım xrs 030 Apex bisikletin orta göbeğini halletmiş durumdayım. Meşhur "çıt çıt" sesi beni de buldu. Bugün servisimle irtibata geçtim ve kendisi sağolsun rapor tutup salcanoya mail attı ve yeni parça talep etti. Ancak gel gelelim benim söz konusu parçaya güvenim kalmadı 200km yapılan bir bisikletin orta göbeğinden çatırtı gelip dağılması ne kadar normal bunun tartışmasını da sizlere bırakıyorum... Ayrıca bu göbek konusunda 2 gündür interneti yerle bir ettim ancak neyin ne olduğunu inanın anlayamadım.. BB'ler, Gxp'ler, Pressfit'ler, İngiliz-İtalyan sistemler derken kafam çorba oldu. Sorum şu; Aşağıda benim göbeği görüyorsunuz
35932 dosyayı görüntüle
Bu göbek salcano tarafından gönderilecek ancak ben bunun yerine ne takabilirim. Mesela ;
35933 dosyayı görüntüle
BB9000 Kodlu dura-ace göbek uyumlu olabilir mi ? ya da ;
35934 dosyayı görüntüle
Token için r23 adaptörle sram için uygundur diyor.
Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bunlardan farklı bir göbek önerilerinize de açığım.
35932 dosyayı görüntüle
Bu göbek salcano tarafından gönderilecek ancak ben bunun yerine ne takabilirim. Mesela ;
35933 dosyayı görüntüle
BB9000 Kodlu dura-ace göbek uyumlu olabilir mi ? ya da ;
35934 dosyayı görüntüle
Token için r23 adaptörle sram için uygundur diyor.
Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bunlardan farklı bir göbek önerilerinize de açığım.