Scudo Sports

Sram 2011 10'lu cekis sistemlerini tanitti!

Scudo
Ne Diyelim Allah Sonumuzu Hayretsin :) Daha 2010'un Ilk Ceyregini Yeni Bitirmisken 2011 Tanıtımları Geldi :)

Sram göbeklerin akıcılığı nasıl acaba? Hiç kullanan var mı?
Ayrıca Sram göbeklerin özelliklerini bulabileceğim Türkçe internet adresi veya kaynak var mıdır?
Bir de; Bu göbekler Shimano gibi, bilyalı mı, yoksa rulmanlı mı?

@M.Kaptanbaşı

Bu akici gobek arayisini biraz daha uzatirsan, simdikilerden farkli olarak yeni teknolojili farkli sistemler kullanan super akici gobeklere sahip olabilirsin:D

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Uyar
ürünler çok güzel.ben hep 1. tercihimde shimanoyu düşünmüşümdür ama bunlardan bir parça olsun isterdim bisikletimde.

@M.Kaptanbaşı

daha piyasaya cikmamis sistem aciklamayi okumadiniz sanirim 2010 un sonu eylulu ekimi gibi piyasaya cikicak seneye bu zamanlardada tr ye gelir. gobeklerin milyali olma sanslari yok. bilyali sokma milli gebek daha uretilmedi sram inda bunu yapicagini hic sanmiyorum. arka gobeginde seklinden rulmanli oldugu cok basit bir sekilde anlasiliyor.

Sram'ın X-7 göbekleri çoktandır piyasada mevcut! (link)
Belki bunları kullanan arkadaşlar vardır diye düşündüm! Alt model olsalar da, belki kıyas kabul eder!

@Bora Alben
Aslına bakarsanız gerçekten ve gerçekten onu da düşündüm. Uçan İngiliz'deki (THE FLYING SCOTSMAN) Obree'nin metal hurdaları ve çamaşır makinasının parçalarını kullanıp da, farklı bir model bisiklet üretmesi gibi, değişik modeller ve farklı sistemler üretilebilir. Sonuçta herşey bulundu ve artık başka bir şey bulunamaz diye bir şey söylenemez. İcatlar ve keşifler de, hep ihtiyaçlardan ve insanların daha iyiyi ve daha güzelini istemesinden doğmuştur. Hatta forumda bir arkadaş, farklı aerodinamide bisiklet tasarladığını söylediğinde, gönüllü olarak deneyebileceğimi bile söylemiştim. Amacım daha ileriye ve daha güzele ulaşabilmek! Bu sebeple sizin ve forumdaki bütün arkadaşlarımın da desteğini beklerim! Tecrübelerini ve bilgi birikimlerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum!

@ujur

Bana sorarsan arka göbeğin şeklinden rulmanlı olmadığı çok net anlaşılıyor. Tek fotoğraftan yorum yapmak biraz fazla havada olur ancak resmen kontra civata var orada.

paylaşım için teşekkürler. İyi parçalarmış...

şu onlu rubleler umarım ucuza çıkar, ikili aynakol için gerek yok zaten istenilen dişli oranlarında yaprak bulunabilir ama ucuz ruble yok :(

Geri