Scudo Sports

Sr Suntour XCM çalışmama sorunu

Tepki
4
İsim
Ege
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Downhill-Freeride
Merhaba dostlar sr suntour xcm sf13 hlo maşam çok güzel çalışıyordu girişi iyidi sürtünme yok gibi tepiyordu. Son bir kaç gündür maşam 1 parmak kadar zor girmeye başladı 1.30 dan atladım ve inanamadım 2 cm falan girmiş normalde 5,6 cm giriyordu maşadan destek alamıyorum hareketler zorlaştı hidrolik kilit kapağı kırıldı ama bir engel değil kitliyor açıyor ama bana sorun kitlemeden gibi geldi. Çünkü yay yumuşak en yumuşakta kullanıyorum genelde çok yüksekten drop atmayacaksam. Ne yapabilirim sanki kilitli gibi maşa kilidi saat yönüne 2 3 tur çevirdim yani kesinlikle açık 1 2 tur çevirmeden kitlenmiyor anlamadım gitti ve sağ keçe yerinden çıkıyor takıyorum çıkıyor keçe nin tanesi 70 tl normal mi ? Sağolun

Sr suntour xcm v2 sf13 hlo

Güncel maşayı yağladım gres ile şimdi en sertinde dip görüyor yardım

• Beğen
Tepkiler: Chunkorfly
Scudo
Bendeki xcm' nin de keçeleri patladı. Sakın 70 lira verip keçe alma. Para biriktirip 250 lira civarına işini görecek bir maşa alabilirsin. Ha sen gidip xc bisikletle 130 cm atlamalar falan yaparsan işini görecek maşa bulamazsın. Maşanın dip görmesi gayet doğal çünkü sen atla uç diye üretilmedi.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Yapabileceğim birşey yok yani ??? pul falan koysam sertleşme olurmu yay kısmına

Atlamalı kaçmalı aksiyon ariyorsan kullandığın maşa iki günde biter drop bisiklet topla yâda fox rockshow masası edin

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Çok pahalı fotoğraf 1 metreden buny hop

Dosyalar

• IMG-20190202-WA0007.jpg
    IMG-20190202-WA0007.jpg
    33,8 KB · Okunma: 79
  • Screenshot_2019-02-02-00-05-47.png
    Screenshot_2019-02-02-00-05-47.png
    198,9 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: Berat01
Benim de mosso raceline 27.5 un üzerinde fabrika çıkışlı gidondan kitlemeli maşa vardı ve kitleme mekanizması çalışmıyor. ve bisikleti ters çevirdiğim zaman içinden toprak renginde bir yağ akıtıyor çok da usta değil. bilen birisi yardımcı olabilir mi

@alperencskn
Sanırım Bakım Yapılması Gerekiyor Bununla İlgili Youtube'da Videolar Var Çok Kötü Durumda Maşaları bakımda adam Ediyorlar

Merhaba 450 tl ye maşa arıyorum yardım edermisiniz 26 jant olacak sr suntour xct xcm vb olmasın varsa yardim edermisiniz

Tuzlu fıstık sağolasın birkaç videoya baktım boş bir zamanım olduğunda biraz bisikleti parçalayayım bari :D

• Beğen
Tepkiler: Egeyilmaz16
selamlar su suntour maşaların plastik kapaklarından arıyorum ??
H1a47f87fb652431a801348df5c28dfceH.jpgaltı üstü plastik kapak aliexpress var sadece 7dolar demısler tanesıne ıkısı kılıt kapagı ıle 14$ edıyor en uygun lan maşa ne kadar zaten :D

her neyse türkiyede satan eden var mı?

suntour maşa açma anahtarı olmadıgı ıcın segman pensesi de yoktu tornavida ile bakımı yapıldı maşanın plastik dişlilerin kozmetik olarak bozuldu bir daha servis yapıp açmak için diş kalmadı desem yeridir

25,5mm capında ımış boyutu bendekş xct modeli insan acma kısmını plastik kör tapa gibi yapar ya lanet suntour

Ben suntour xct hlo sf16 100 mm maşa almayı düşünüyorum bu maşayla tek teker bunny hop manual gibi hareketleri yapabilirmiyim? (Merdiven inmiyeceğim, drop yapmıyacağım)

Çok rahat yaparsın ancak zamanla maşa yetmemeye başlayacaktır.

Ben suntour xct hlo sf16 100 mm maşa almayı düşünüyorum bu maşayla tek teker bunny hop manual gibi hareketleri yapabilirmiyim? (Merdiven inmiyeceğim, drop yapmıyacağım)

Geri