Gürkan Baş
Aktif Üye
- Tepki
- 416
- İsim
- Gürkan
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Söylediğinizi araştıracağım.Fikriniz için teşekkür ediyorum..Aleyküm Selam hocam boyamak yerine sanayide reklamcılarda kaplama fosforlu yeşil beyaz çıkartmalardan kullanabilirsiniz , daha tatlı durur tabi tercih sizin![]()
o tip ustayı bulabilsem keşke istanbul anadolu yakasında öyle bir güzel şahsiyetten haberim yok maalesefRica ederim , biliyorsunuz yeni alınan araçlar bile aynı renkte kaplama yapılıyor ,alttaki boyayı koruma adına güneş yanığından vesaireden etkilenmesin diye. Memleketimizin ustaları çok dahi , hele birde bisiklet sever bir kaplamacıya (reklamcıya) denk gelirseniz , maşanıza ferrari logosu bile yapar, çoğu bilgisayar sistemli çalışıyor bu işleri yaparken 😀
Benim derdim bütünlük sağlamak,en son çare boyamak kanaatindeyimBelli olmaz diğer bir seçenekte bisikletçilere çıkartma sorabilirsin yada sanayideki bir çok yedek parça satıcısında farklı çıkartmalar bulunuyor. Kendinizde yapabilirsiniz![]()
Fırça işi muamma ama iyi bir usta aradığım kesinFırçana güveniyorsan neden olmasın, fakat matematik hiç bir zaman yanılmaz , eğer son çare boyama kalırsa , iyi bir şablonla çok tatlı bir iş çıkar kanaatindeyim
![]()
Darısı başımıza ne diyelimTeknik detaydan bende çok anlamam ,sürme işine gelince , haftalık ,aylık planlamamı yapar ihmal etmem sürüşü, sağolsun iş yerindeki genç bir arkadaşım var bayılıyor modifikasyonlara bisikleti ver ona , ertesi gün bu bisiklet benim mi diye şaşırır kalırsın![]()