türkiyede bir dönem çok sattı, ancak sonradan türkiye temsilciliği değişince eski popularitesini yitirdi fiyatından dolayı. orta seviye bir maşa, hafif, süper olmasada iyi çalışan, hava şartlarından pek etkilenmeyen, servisi kolay, hatta istendiğinde 80-140 mm arasında çalışma mesafesi ayarlanabiliyor(tabiki içi açılıp değiştiriliyor). bunar artıları, eksilerine gelince bir miktar esniyor. bu kilonuza yada maşanın model yılına göre değişmekle birlikte maşanın büyük eksilerinden biri ancak sizin durumunuzda yani önceki maşanıza göre sıkıntı teşkil etmez(önceden üst seviye bir maşa kullanmadığınızı varsayıyorum yanlış anlamayın sakın). diğer eksisi model yılına göre ya aşırı sorunsuz yada ufak tefek sorunlar çıkartabiliyor, bunu şöyle anlatabilirim; benim bisikletimde bulunan epicon 2012 model ve 2014 temmuzuna kadar hava basma gereği duymadım maşanın sol bacağı yani hava basılan bacağının durumu mükemmeldi(aldığıımdan beri 2 defa hava bastım, maşa 4. yılına girdi). sağ bacak yani kilit ve reboundun olduğu kısım ise bu sürede diğer bütün havalı yağlı maşalar gibi yağ eksiltti ve rebound ve kilit yavaştan kendini bırakmaya başladı, ancak conta değişimi ve yağın yenilenmesiyle sıfır gibi oldu(bu bütün maşalar için geçerlidir yani negatif bir durum değil) son eksisi de 2013 yılında epicon maşalı mosso alan arkadaşlarımın çoğunda maşa problem çıkardı. ya küçük boşluklar vardı yada kilit tam kilitlenmiyordu kimisininki garantiden değişti kimisininki de düzeltildi ve sorunları büyük oranda çözüldü(5-6 kişiden bahsediyorum toplam). maşanın kolay kurcalanabiliyor olması çok büyük avantaj ve çok da narin bir yapısı yok eliniz alet edevata yatkınsa sizde yapabilirsiniz. böyle uzun uzun yazınca eksileri çok gibi görülüyor ama artıları çok daha ağır basan bir maşa fiyatını takip etmiyorum ama almayı düşünüyosanız tavsiye ederim. bu arada unutmadan ben aldığım günden beri maşa kılıfıyla kullanıyorum çok önemli bir ayrıntıdır maşanın düzgün çalışması ve ömrü açısından. son olarak çok kullanılan ve tutan bir maşa oldu çıktığı günden bu yana ...