Emrah Catak
Aktif Üye
- Tepki
- 41
- Bisiklet
- Sedona
Merhaba arkadaşlar,
7 ay kadar önce "Sedona 711V" bisikletime havalı maşa arayışına girmiştim. Her yere baktım fakat V-fren uyumlu havalı bir maşa ne yazık ki bulamamıştım. Fakat bir süre sonra Aslı Bisiklet'den Ömer bey "bir depolara sordurayım belki bir şeyler çıkar" dedi ve 3 adet 2006 model sıfır "AXON S-RL" maşa bulduğunu bildirdi. Ürünler sanırım o yıllarda üretilen üst seviye bisikletler için getirilmişti, çünkü herhangi bir koli veya garanti belgesi yoktu. Bende alıp bisikletime taktım. Ayrıca Sr Suntour sitesinde dahi bu maşa ile ilgili 100 mm çalışma mesafesi yazmasına rağmen, aldığım maşa 120mm çıktı
Fakat aldığımdan beri tahmini 7 aydır hiç bir yerde kiloma göre kaç hava basmam gerektiğini belirten bir çizelge bulamadım. Bu konuda bilgi ve paylaşımlarınızı bekler hepinize şimdiden teşekkür ederim.
SR SUNTOUR AXON S-RL
(link)
ICE Evet
Yolculuk 100
Sistem Hava / Hidrolik uzaktan hız kilidi
Alt Magnezyum monokok
Dizayn Lider aks
Dustseal Metal takılı türü
Bacak Renk Mat siyah, Metalik gümüş
Taç Alaşım
Entegre HD ID tipi / 50mm
Stanchion tüpü Alaşım
Bitirmek Shot eloksallı (Si veya BL)
Sağ Taraf Uzaktan hız kilidi kartuşu
Sol Taraf Hava bahar
Steerer tüpü Alaşım
Uzunluk (w / o thread) 255
Uzunluk (w/55mm parçacığı) N / A
Taç yarışı çapı 30
Tekerlek boyutu 26 "
Fren Disk veya V-tipi
Preload ayarlayıcı Hava basıncını ayarlamak
Dikkat Hız uzaktan kilit Shifter kullanılabilir / 80mm seyahat dahil
7 ay kadar önce "Sedona 711V" bisikletime havalı maşa arayışına girmiştim. Her yere baktım fakat V-fren uyumlu havalı bir maşa ne yazık ki bulamamıştım. Fakat bir süre sonra Aslı Bisiklet'den Ömer bey "bir depolara sordurayım belki bir şeyler çıkar" dedi ve 3 adet 2006 model sıfır "AXON S-RL" maşa bulduğunu bildirdi. Ürünler sanırım o yıllarda üretilen üst seviye bisikletler için getirilmişti, çünkü herhangi bir koli veya garanti belgesi yoktu. Bende alıp bisikletime taktım. Ayrıca Sr Suntour sitesinde dahi bu maşa ile ilgili 100 mm çalışma mesafesi yazmasına rağmen, aldığım maşa 120mm çıktı
SR SUNTOUR AXON S-RL
(link)
ICE Evet
Yolculuk 100
Sistem Hava / Hidrolik uzaktan hız kilidi
Alt Magnezyum monokok
Dizayn Lider aks
Dustseal Metal takılı türü
Bacak Renk Mat siyah, Metalik gümüş
Taç Alaşım
Entegre HD ID tipi / 50mm
Stanchion tüpü Alaşım