M.Hamza.Afacan
ikcu.bisiklet
- Tepki
- 1.077
- İsim
- Hamza Afacan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok teşekkür ederim fotoShop la nasıl olabileceği konusunda yardımcı olduğunuz için . çok mutlu oldum .Daha güzel duracağını düşünüyorum. Elinize sağlık.
Kabaca benim şu alttaki photoshop çalışmalarımdan daha iyi görüneceğini söyleyebilirim
303011 dosyayı görüntüle
303012 dosyayı görüntüle
303013 dosyayı görüntüle
tüm dostlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
ilk önce boyadığım yüzeyi 400 su zımparası ile zımparaladım çiziklerı gidinceye kadar. boyayı sökmek için değil . sonra sprey akrilik motip Carat marka genel yüzey astarı sıktım .
sonra 2 gün astarin kurumasını bekledim. sonra 1000 lik su zimpara ile astarladığım kısmın üstünden geçtim . yıkadım temizledim bantladım derken akçali mat beyaz sprey ile 2 kat boya sıktım dün. onunda yine 1000 lik zımparasını yapip mat vernik sıkıcam
bu aşamada en yorucu kısmı maskeleme işi . ne kadar özenle yapsamda kıvrımlı yüzeylerde bant uçlardan kendini salıyor. Hele ki maşanı üst kisminda kumpas frenin takıldığı yerin iç kısmında .her seferde astar ve boya işleminden 2 üç saat sonra kulak temizleme çubuğunun ucundaki pamuğu selulozik tinere bandırıp maskeleme bandından kaçan boyalari temizledim. tineri çok hafif ince ince kullanmak ve uyguladıktan sonra kuru bezle silmek gerekiyor. yoksa orjinal boyayı da söküyor.
en son maskeleme yapmadan tüm maşaya vernik atıcam . Çünkü tiner yeni boyayı temizlese de alttaki boyanin vernigine zarar veriyor
***Daha güzel duracağını düşünüyorum. Elinize sağlık.
Kabaca benim şu alttaki photoshop çalışmalarımdan daha iyi görüneceğini söyleyebilirim
303011 dosyayı görüntüle
303012 dosyayı görüntüle
303013 dosyayı görüntüle
bir tabir varya yüzü gözü açılmış diye resmen öyle olmuş. bisikletı ferahlatmış. tekrar sağolun
Son düzenleme: