Scudo Sports

Sportster P4

Scudo
merhabalar, scott sportster p4, scott'un sehir içi bisikletleri kategorisinde 28'' jant bulunan bir model. V-brake bulunuyor ve vites komponentleride alivio olsa gerek. agırlığıda 13-14 kg arasında

isteğe göre alivio mekanik disk frenlerle de alınabiliyor.. (link)

@adengi

Merhabalar,

Bende P5 var, gecen mart da almıştım ama çok fazla kullanamıyorum. Vites geçişleri ve selenin çok sert olması dışında bir şikayetim yok. Vites geçişleri çok sert oluyor bir şeyler koptu falan sanıyorum, ya ayarlarında bir şey var, ya ben düzgün kullanamıyorum yada vites sistemi zaten öyle :=). Görünüş olarak çok şık bir bisiklet.

be düşünüyorum almayi, ama ankara da bulamadim. p5 ten fark olarak lastikleri daha kalin ve kilitlemeli süspansiyon var. bu iki fark da benim için çok kritik o yüzden p5 tercih etmiyorum. p4 de bulamiyorum.

@mehmetyesiloren

Biraz geç bir cevap oldu ama olsun :=). Ben bisikleti sizden aldım, Lütfi bey vardı...Düzenli binme olanağına kavuşursam ilgilecem bakımı ile, ilginiz için sağolun.

@mehmetyesiloren

erdoğanlara tabiki bakmıştım. lütfü abi, p4 ü getirtmediklerini ellerinde olmadığını söyledi. istanbul da da bi ufak araştırma sonucu yesil bisiklette de p4 olmaması sonucu ankara ya döndüm ve erdoğanlardan sedona sd 761 aldım. içim de azıcık p4 de kalmadı değil, ama arazi kullanımını daha sık yapacağım gibime geliyor o sebepten de kötü olmadı.

Geri