@jimi1984
yazı benim de çok hoşuma gitti, umarım tez vakitte bırakırsın. ben de hafif hafif arada içerdim, bi ara pipo içiyordum arada keyfine, ortam olunca içip olmayınca içmediğim bir 4-5 seneden sonra şimdi bisikletle tanıştım ve 1-2 aydır hiç içmedim, bi daha da zannetmiyorum içeceğimi. performans kaybına falan neden olduğundan ziyade benimki, bisikletten düşmem omzumu kırmam ameliyat olmam ve hastanede geçirdiğim süre boyunca ne kadar da iğrenç bir yer olduğunu idrak edip, arada bir ufak bir zevk uğruna kanser olma veya kalp krizi geçirme riskimi arttırmak istememden kaynaklandı.
bir de dayanamadım ufak bir not düşmek istedim umarım yanlış anlaşılmaz, p-ç-t-k seslerinden sonra gelen "d" harfi "t" ye dönüştürülerek yazılır. bu kural ayrı yazılar "dahi" anlamındaki "de" için geçerli değildir. kusura bakma tutamadım kendimi, ben de dahil sürüyle dil hatası yapıyoruz. "herkes" değil "herkez" yazmak, ayrı yazılacak "de" ve "ki" leri bitiştirmek gibi. dilde yozlaşmaya ve birbirimiz arasında anlaşma zorluğuna sebep oluyor, bu sefer kendimi tutamadım yazayım dedim.