Scudo Sports

Spor yapanlara önerdiğiniz yağ yakma hapı

aliyilmaz

Aktif Üye
Tepki
38
Arkadaslar bi hap vardı daha kolay ter atmamızı saglıyordu.insallah ekımın basında kılo vermek amacıyla spor salonuna yazılıcam.Bu hapıda kullanmak ıstıyorum yardımcı olan arkadaslara sımdıden tesekkurler...

Scudo
Önce Multipower ın 1500lük liquid force unu,bulamazsan All Stars ın Lipodex ini tavsiye ederim.İkisi de işini görürler.
Tabii düzenli sporla beraber alınmadığı sürece hiçbir esprileri olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: aliyilmaz
@Mutlu Köksal

Teşekkürler...
Tavsiyenizi dikkate alacağım.

Multipower Lcarnitin ve CLA tavsiye ederim, L-Carnitini denedim ve açıkcası düzenli kullanmadığım için ve sporuda aksalttığım için pek etki etmedi. CLA 'yı kullanabilirsin, tercihim CLA 'dan yana.

l martine ve protein tozlarının zararı yoktur bunlar doğal proteinlerin toza dönüştülmüş halidir raahatlıkla kullanabilirsiniz

iğne steroit falan zararlı

@Oğuzcan Gedik
Yağ yakmak için steroid kullanılmaz zaten :)

Arkadaşlar şahsen ben kimyasalların hertürüne karşıyım....
Şu an zararsız olduğu söylesende Bilim her geçen gün kendini yalanlıyo bunu da unutmayalım..

• Beğen
Tepkiler: e.koprulu
aerobik prensipli antrenman yap,o kadar kolay olsa dünyada şişman kalmazdı!!!

dostum cok yakın bı dostumdan duymustum beynın % 65 yag oldugu ıcın o hapların etkısı olabılıyor ve bu yuzden balık gıbı besın maddelerını sıkı tutmalısın bence daha derınlemesıne arastırmalısın ;)

Herkese Selamlar,

Bende Anadolu Yakası Salı - Perşembe Akşamları Turlarına katılıyorum. Orada Erkan abi ile tanıştım. Kendisi eskiden yani 1 yıl öncesine kadar 120 kg nin üstündeymiş. Her akşam düzenli 25 - 30 km bisiklete binerek ve iyi bir rejimle şuan 70 küsürlü kilolara düştü. Onun tavsiyesi ile kullandığı GNC L - Carnitine ürününü kullanmaya başladım. Önceleri çok düzensiz haftada bir gün spor ve arada sırada kullandığım bu hapı son 2 haftadır hergün spor yaparak yediklerime dikkat ederek kullandığımda sonuç olarak haftada 1 ile 1,5 kg arasında verdiğimi gördüm. Ama ciddi olarak az yemek yiyorum ve çok fazla spor yapıyorum. Saçma sapan incelmemek için de 2 günde bir haftada 3 - 4 gecede 1 saati aşkın ağırlık ve karın bölgesi çalışıyorum. Şuan 4 haftada 88 kg den 83 kg düştüm ve hergün belirgin bir oranda kilo veriyorum. Fakat yaptığım spor günde 2,5 ile 4 saat arasında değişiyor. Bende bu tür kimyasal ürünlerden korktuğum için alabildiğim ve bulabildiğim en iyi markayı tercih etmeye çalıştım.

Geri