ibrahim aksoy Üye Kayıt 13 Nisan 2013 Mesaj 71 Tepki 2 Şehir eskişehir Bisiklet Trek 25 Nisan 2013 #1 meraba trek 3900 bisiklet aldım ve benim bildiğim kadarıyla orjinal maşası sountour xcm fakat üzerinde spinner maşa var spinner hakkında bilgisi olan var mıdır iyi mi kötü mü bilgilendirirseniz sevinirim
meraba trek 3900 bisiklet aldım ve benim bildiğim kadarıyla orjinal maşası sountour xcm fakat üzerinde spinner maşa var spinner hakkında bilgisi olan var mıdır iyi mi kötü mü bilgilendirirseniz sevinirim
A abdullah bayraktar Üye Kayıt 8 Mart 2012 Mesaj 28 Tepki 0 Şehir istanbul Bisiklet Specialized 25 Nisan 2013 #2 arkadaşım bende spinner 300 kullanıyorum ve çok memnunum sounterden çok daha iyi youtube ye yaz spinner die izle bak çok iyi =) hayırlı olsun ...
arkadaşım bende spinner 300 kullanıyorum ve çok memnunum sounterden çok daha iyi youtube ye yaz spinner die izle bak çok iyi =) hayırlı olsun ...
ibrahim aksoy Üye Kayıt 13 Nisan 2013 Mesaj 71 Tepki 2 Şehir eskişehir Bisiklet Trek 25 Nisan 2013 #3 teşekkür ederim öyledir umarım buna sevindim )