Scudo Sports

Spinner 300 Air 29 Maşa

Melih Çolak

Cyclist ♥
Tepki
2.908
Bisiklet
Scott
Selamlar SPINNER 300 AIR 29 MTB maşası hakkında bilgisi olan varmı bu maşa delta bisiklette 690 TL. almayı düşünüyorum .LOCK-OUT gidondan kitlemeli mi oluyor ?
aklımda Rockshox Reba RL Forks - 29er maşa var ama biraz tuzlu :)
SPINNER 300 AIR 29 JANT UYUMLU AMORTİSÖR
100MM
LOCK-OUT KİLİTLENEBİLİR
ALU.
1-1/8 FURŞ ÖZELLİKLİ

yabancı sitelerde 1660 gr yazıyor delta'da ise 1885 gr.

(link)

(link)
(link)
(link)

Scudo
Spinner markasına şimdiye kadar hiç rastlamamıştım. Bilindik büyük bisiklet markalarında hiç kullanıldığını görmedim. Yalnız şöyle birşey var, Bikeradar ın dediğine göre bu firma Rockshox a uzun zamandır maşa yapan bir firmaymış, yani oem olarak. Tabii hangi modelleri yapıyorlardı o kısım muamma.
Kendi markasıyla satmaya karar vermiş gibi gözüküyor. Eğer yazılanlar doğruysa kötü bir maşa olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@ratm

yorum için teşekkürler alıcam gibi gözüküyor. :) rock shox rebalarda kitlemede sorun çıkıyormuş kullanan arkadaşlara sordum

Melih maşa alıcaksan acele etme Murat abı ıle ıletısıme gec.O fıyata sana daha iyi bir maşa ayarlar.

@ebubekir sözbir

murat abi dediğin kim ?

@Melih Çolak

Murat Çömez abı ıle iletişime geç.En azından verdıgın parayı kurusu kurusuna hak edıcek kalıtelı maşa alırsın.

• Beğen
Murat benim.:D Spinner masasina ben olsam okadar para vermezdim, rebanin kilit sisteminin de kusurlu oldugunu simdi sizden duydum. Simdiye kadar daha reba masayla bir sorun yasamis kimse görmedim, en azindan arkadaslarimda böyle.
Spinner masanin fiyati almanyada 150€ ve 1900g agirlik dogrudur.

Eger yanlis anlamasan, su an elimde durumu sifirdan farksiz olan Manitou R-Seven PRO masa var ve fiyati 650TL kargo dahil.
http://i.imgur.com/T5Lyac8.jpg

http://i.imgur.com/cQNwaGs.jpg

http://i.imgur.com/MaUc8uD.png

Bunu almak mecburiyetin de degilsin ama spinneri yine de alma tavsiye etmem. O fiyata daha ne masalar bulunur.

@Murat Cömez

selam abi :) karta taksit imkanın varsa senden alabilirim maşayı. reba kullanan arkadaş söyledi onunkinde o sorun olmuş :)

Güzel kardesim, karta taksit nasil oluyor bilmiyorumki. Bi arastirmam gerekiyor, aksama sana cevap veririm.

• Beğen
Melih bey merhaba bende yaklaşık 1 senedir bisikletimi toplamaktayım.Geçen hafta istediğim kadroyuda alıp donanımı aktardıktan sonra geriye kaldı bir tek eksik oda 29er havalı bir maşa pek fazla 0 satın alma seçeneğimiz yoktur mutlaka aynı sorunla karşılaşmışsınızdır sizde.Ben sunduğunuz bu maşayı inceledim ama 700 tl gibi bir fiyata çıkabiliyorsanız.Size kendiminde düşündüğü iki seçenek sunmak isterim tabi yinede karar sizindir.

(link)
(link)

Aslında böyle şeyler birkere alınır diyerek bir çılgınlık yapıp fox'u almak istiyorum 9 taksitle sonuçta evladiyelik bir maşa ama fiyat/performans olarakta xc32 sunulan en güzel maşalardan birisi veya 2. el güvendiğiniz birinden Recon Silver bulabilirseniz neden olmasın ? İkinci el sayfasında yeni açılan bir ilanda arkadaşta gördüm özel mesaj olarak yazıp talip oldum ama bende beklemedeyim =D
Sıkıntımız büyük maşa yok =D

@Murat Cömez

Ben birşey sormak istiyorum toplama konunuzuda inceledğimde görmüştüm ama yazmayı unutmuştum o maşaya taktığınız ön aydınlatma eşinizin güncel kullanımında ordamı duruyor.5-6 cm kullanım mesafesinden sonra sıkıntı olabilecek gibi duruyor çok güzel duruyor ama gözüm problem olarak hep oraya oraya gidiyor :D

• Beğen
@Uğur Sabuncu

Merhaba. Hayır o fener orada sadece görsel amaçlı takılmıştı. Daha önce de soranlar olduğu için biliyorum. Yaylanma mesafesinde maşanın taç bölümü fenere vurur ve kırar. O yüzden fotoğraf çektikten sonra fener sanırım gidon bölümüne takılmıştı..

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Uğur Sabuncu

@SerkanH

Aslinda konuyu tam olarak okumus olsaniz, aciklama yapilmisti.
Neyseki serkan bey de gereken aciklamayi burada yapmis.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Murat Cömez

Eylül ayından sonra hiç okumamıştım ki ^^

Arkadaslar benim masa 26" arkadas 29" ararmis kusura bakmayin yanlis öneri de bulunmusum. Ama 29" arayanlara yada konuyu acan arkadasa 29" bulabilirim hic problem degil.

@SerkanH

Olmaz 26" teker 27,5 masa ile 27,5 teker 29" masayla kulanilabilir ama tersi olmaz teker masaya cok büyük gelir.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
delta bisiklete mesaj attım eğerki maşanın beyazı varsa alacağım,kullandıktan sonra kesin bir yorum yazarım buraya,biraz araştırdım fiyat kalite performansı iyi bir maşa gibi görünüyor,işin aslına bakarsan pek alternatifimiz olmadığı için bir bakıma mecbur kalıyoruz maalesef

• Beğen
Türkiyede pek çeşit yok fox beni aşar çok pahalı daha uygun ve kaliteli bir maşa arıyorum ağırlığıda önemli 1600 gr olabilir epicon 29 kafama yattı ama türkiyede yok :)
rock shox reba 29
epicon 29
Manitou Marvel Expert 29

fiyat 1000 tl ye kadar çıkabilirim peşin para :) daha jant alıcaz Easton ea70 xc 29 düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: sinan_korkmaz
Merhaba,

Yeni konu açmamak için konuyu hortlatıyorum. Az önce amazon'dan 29" spinner 300 air masa aldım. Yaklaşık 450TL herşey dahil.

İki maşa arasında kalmıştım. Biri spinner, diğeri epixon. Epixon'u aliexpress'ten alacaktim. Fiyatı 580TL civarı.

Sizce Siparişimi iptal edip epixon almalı mıyım? Bütçem maksimum 550-600TL civarı. Yoksa bu bütçeye başka maşa mı önerirsiniz?

Amazon'un avantajı maşayla sıkıntı yaşarsam muhatabım olacak, ve müşteri memnuniyetlerini çok iyi.

3 senedir sr suntour xcr kullanıyorum. Bu maşadan iyi olması lazım.

Geri