Scudo Sports

Speed4000 mü NG650 mi ?

Mesut D.

Daimi Üye
Tepki
15
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar hangisi iyi bir bisiklet ? XC250 alacaktım ama biraz sıkıntı oldu o yüzden bunlara geçtim.Asfalt ve köy yolunda sürücem inşallah.Eğer bunun fiyat civarında başka bisikletler varsa onları önerebilirsiniz :)

(link)

(link)

İkisinide sevdim beğendim sizede sormak istedim hangisi diye.

Arkdaşlar bakın ben çok iyi bir bisiklet istemiyorum,kendimi ucuz bir bisiklet ile geliştirip yüksek bir bisiklete çıkacağım. :)

Scudo
@xxramazanknk

Teşekkürler peki fiyat ve ng650 nin sitesi nasıl bisikletcim

Bisikletin Salcano'nun sitesinde liste fiyatı 479 TL zaten. Sitedeki fiyat uygun fakat herhangi bir dükkanda pazarlık yaparak nakitte daha da uyguna alabilirsiniz.

bisikletcim.com'dan alışveriş yapmadım daha önce ama hakkında baya olumsuz yorumlar var sikayetvar.com da epey şikayet var hakkında.

@Tamer KAMIŞLI
Yok malesef sipariş verebiliyorum :( gidemem.

@brk

Bisikletcim ne öyle yaa kaç tane şikayet var :D Peki hangi site öneririsiniz ? Bu peki ? ;

(link)

Ben netvitrinim.com sitesinden aldım. Biraz gecikmeli geldi. 7-8 sefer telefonla görüşmek zorunda kaldım. Ama her yerde 480 tl den satılırken 426 tl den aldım. Kargo dahil. Sipariş vermeden önce stoklarında var mı yok mu öğrenmen iyi olur. Gerçi çoğu alışveriş sitesi stoklarında yoksa da var diyerek tedarikçideki süreyi bi şekilde geçiştirmeye çalışıyor.

@özel

Hmm evet 426 çok ucuz oradan alırım belki..Arkadaşlar gerçek konuya dönersek ng650 diyorsunuz değilmi yani işi aynı özellik deyip şekline/tarzına göre al muhabbeti değil yani ? Demek istediğim özellikler hakkında aynı değiller.

direk salcano demek için bir artısını görmedim ng 650 nin.Tamamen aynı özellikler tourney vitesler uyduruk aynakol zoom maşa.İki kadroda alüminyum ki çok hafif olduklarını düşünmüyorum,görünüş olarak beğendiğini seçebilirsin ikiside yolda bırakmaz uzun zaman götürür.

bisikletcim.com, netvitrinim.com, ticaretmerkezi.com.tr bu siteler aynı şahsa/kuruma ait diyorlar. o yüzden hiçbiri tavsiye edilmiyor.

ticaretmerkezi.com sitesi hakkımızda bölümünde bisikletcim.com ile birlikte toplam 5 site adı yazıyor zaten. Ancak netvitrinim.com sitesi şirket adı ve adresi olarak farklı. Tavsiye niteliğinde değil de bilgi amaçlı olarak söylemek istedim. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler beni bir abim götürcek Eminönünün üstlerindeymiş oradan indirimle alcağız inşallah.Gerek kalmadı artık 500 e düz xc250 almak istiyorum.Tekrar sağolun.

Geri