Scudo Sports

specializedin hangi modeli

ygt127

Aktif Üye
Tepki
16
Bisiklet
Salcano
herkese merhabalar daha önce specialized mi cannondale mi diye konu açmıştım ve specialized almaya karar verdim.mtb alıcam takıldığım yer kent ormanı inceğim yokuşu kendim bisikletimle çıkarım .ormanda uzun gezintiler yaparım.hızz herşeyim olur yüksek yerlerden inerim.sizce hangi modeli almalıyım.e malum specializedin 2013 modelleri çıktı. lütfen şu siteye girip bana tavsiyede bulunun.(link). aklımda epic le stumpjumper var ama size danışmak istedim

Scudo
sağolun ben amadaha detaylı ve herkesin görüş yapmasını istiyorum

Listenize 2012 model yeni Scott Spark ları da eklemenizi öneririm. Bu modelde tasarım komple yenilendi, ön ve arka şokların çalışma mesafeleri 100 den 120 ye çıkarıldı.. Ve bir diğer ufak detay ise şu anda muhtemelen sınıfının en hafiflerinden biri.. Stumpjumper ın carbonfiber olanının kadro ağırlığı yanılmıyorsam 2.5 kg. civarlarında.. Spark ların aluminyum olanı ise 2 kg. nun altında, karbonu biraz daha hafif..

scottun mağazaasına gitmiştim bisiklet yapılar benim fiziğime ters düsüyo ama ginde sağolun

bu arada boyum 1.75 kilom 65

ben rockhopper comp 29 kullanıyorum mukemmel gercekten sızın ıcın 26 ınc modelı olabılır 2500 tl cıvarı fıyatları

kararımı değiştirdim connandale yi sectim yorumlarınız için teşekkür ederim

Geri