Scudo Sports

Specialized vs. Trek

benim tespitim: son zamanlarda aktif pedal servis anlayışını müşteri lehine değiştirmiş. artık ufak tefek hizmetlerden hem ücret almıyorlar hemde iyi ilgileniyorlar, servis kalitesi de fena değil. diğer bakımlar pahalı diyebilirim: örneğin arka süspansiyon bakımına 75 avro istiyorular, bu bana epey pahalı geldi. trek e gelince son gidişimde hayal kırıklığına uğradım.

Scudo
@gökhan aksoy

Bence dedikleriniz Specialized - Trek karşılaştırmasından çok; bisikletlerin servis hizmetini yapan distribütörlerin/bayilerin karşılaştırılması olmuş. İki marka da müşteri memnuniyetini ön planda tutan markalar.

bu durumdan bağımsız düşünülmez zaten, sonuçta aldığınız bisikletleri o servislerden başka yerlerde servise götüremiyorsunuz. yoksa bisikletlerin marka kalitesine sözüm yok ikisi de dünyanın en iyi markaları arasında.

Para vereceksem Specialized, trek e bir kuruş bile vermem. (Şakaydı kızmayın.) İsmide şeklide bence en iyisi Specialized...hangi ürünü olursa olsun.

specialized dünya markası trek de öle ama trekin kaç modeli var spcializedin kaç modeli, var hem specializedi yarı çoğu yarışçı kullanıyor trekde okadar katılım yok

Geri