Scudo Sports

Specialized venge dura ace

Scudo
Allahım nazarlardan sakla.Valla kötü gözle bakmadım cidden bakmadım.Allahım sen nazarlardan sakla Adana da sizi balcalı(çukurova üniverstesi) üniverstesi diş hekimliği fakültesinde görmüş olma ihtimalim varmı?yine beyaz bir specialized'di de

Harika bisiklet güzel günlerde kullanın.nazar değmesin

Çok hoş bir venge kazasız sürüşler dilerim güle güle kullanın....

@Evliya
Yıllarım orada geçti ancak son birkaç yıldır Adana'da değilim.

• Beğen
Tepkiler: Evliya
İnsanlar zengin :D Güle güle kullanın çok güzel :eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Hayirli ugurlu olsun tekerine zeval gelmesin: )

süper walla:) bende de aynı jant seti var ama işte böyle bir kadro için yapılmışlar sanki ;) ağırlığını merak ettim buarada, paylaşır mısınız?
kazasız ve keyifli, bol pedallar dilerim...

Maşaallah güle güle kullanin.Allah kaza bela vermesin

Ruyalarimin bisikletinin farkli rengi :)

hayirli olsun gule gule kullanin..

@erphan
Net ağırlığı 6.9 kg üstadım.

Gule gule kullanin fakat hikayesi nedir, ne ifade eder, ne yapar, ne icerir? Yoksa venge fotografinin bini bir para, fotograftan fazlasi olmali. Ayrica, sirf karbon fiber bisiklet sahibisiniz diye sizi/bizi "onlar" diye ayiracak kisiliksiz dallamalara faydasi olur belki. Anlatin bence o makinanin haikayesini.

@Soner H. Arslan
:) Bisikletin hikayesimi olur? Gün doğarken çıkarsın çizdiğin rotayı tamamlarsın ve o rota içinde yaşadıkların sana kalır yada yazar anlatırsın hikaye olur. Yani benim hikayem olur. İllaki bu cansız nesneye hikaye arıyorsan bunun cevabı bende değil bu bisikleti yaratan ustada. Ki bu da yine o kişinin hikayesi olur (!)

• Beğen
Tepkiler: Fevzi Orak
Bisikletin ferrari enzo'sumu yoksa bugatti veyron'u mu oluyor bu?

@Soner H. Arslan Onlar diye ayıran arkadaş da bu forumu kullanıyor ve açıkçası dallama demeniz pek hoş olmamış.Yanlış anlamayın ne yapacağınızı söylecek değilim sadece görüşümü belirtiyorum

bu ne biçim bisiklet ya hiç beğenmedim. :p

Geri