Scudo Sports

Specialized vakası hakkında yardım

Siz hangisini tavsiye edersiniz ?

• mevcut kadroyu tamir ettir degisim ve satis dusunmeden kullan

• oldugu gibi omru bitene kadar kullan ve baska bir garanti sartinin olusmasini bekle

• esdeger 2016 kadroyu 1400$ a satin al

• son model s works 2016 kadroyu 2200$ a al

• karbonu birak paranida unut yeni bir aluminyum al !

• Yeter artık bıktık senin şu specialized konundan. -.-''

• Toplam katılım
    113
Açıkçası eğer siz kaza yapmadığınızı ancak bu kadronun bu hale geldiğini söylüyorsanız ve firma hayır bu kullanıcı hatası diyor ise ben kesinlikle o firmadan ya da o markadan alışveriş yapmazdım. İşin ticari boyutu bir yana bu bir tür iftira atma ve malının ardında durmama olur.

Benzer bir çatlağı ben alümiyum Canyon yol bisikletimde yaşadım. Alüminyum kadroda karbon çatlağı
Bisikletin Almanya'ya gidiş geliş ücreti artı Türkiye gümrüğüne takıldığında ortaya çıkan 600 TL yi dahi karşıladılar. Tabi kadroyu da bire bir değiştirdiler.

Scudo
@Selami53
(link) Bence direk fabrikayı arayın. Var mı diye sorun varsa aracı göstersinler oradan sordurun. Benim çok yakınımda fabrikası dilerseniz yarın öğlen gidip direkte sorabilirim size yardımcı olmak için.

@Deniz Baklacı
Alman disiplini ve kurumsallık bu.bizim sistemde kur um(5 € $) sal lıktan tek anlaşılan şeydir.sizin adınıza sevindim.HAK VERİLMEZ,ALİNIR.

@Deniz Ç.
Zaten melsa ile konustum malesef 54-56 yil basina anca. Bana 58 lazim oda haziran sonunu bulur en iyi ihtimal dediler yinede teyit bekliyorum net tarih icin.

• Beğen
Tepkiler: sargonnas
Bir kaç hafta önce arkadaşım 2015 tarmac sl4 modelini hatırı sayılır bir indirim ile aldı. Elinizde ki bisikleti tamir ettirerek veya o hali ile uygun bir fiyata satabileceğinizi düşünüyorum. Size önereceğim bisiklet kadro ölçüsü stokta tek kalmış durumda görünüyor. 2200 doları sadece kadroya vermektense şu bisiklet için bir konuşmanızı tavsiye ederim.

Geri