Scudo Sports

Specialized Sirrus Elite'a en yakın bisiklet hangisi?

Enes D.

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar Merhaba,

Şimdi şehir/turk bisikleti olarak benim en beğendiğim bisiklet specialized sirrus elite serisi. Fiyatı pahalı olduğu için istediğim modeli alamıyorum şu an. Bu bisiklete görüntü ve performans olarak en yakın olan bisiklet hangisi? Bütcem Max 2500 TL olacak. Alınca uzun süre kullanabileceğim, turlara rahatca çıkabileceğim, beni üzöeyecek bir bisiklet önerebilir misiniz? Giant Escape 1'de çok hoşuma gidiyor. Öncesen Escape 0 varmış ama şu an yok galiba. Bir de Giant'ta indirim var şu an sanırım. Bitmiş de olabilir. Escape 1 modelleri 2000 TL. Alınır mı sizce?

Uzun zamandır bisiklet almak istiyordum, bu sene alayım da kurtulayım artık.

Sevgiler,
Enes

Scudo
Öncelikle hayirli bayramlar istediğiniz bisikletin kriterlerini biraz aciklarsaniz belki yardimci olabilirim [emoji1]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Enes D.

merhabalar,
ben uzunca bi süre baya araştırdım dediğiniz tarz bisikletleri, çok iyi anlayan biri değilim ama bir kaç triatloncu arkadaşıma danıştım, tavsiye ettikleri bisikletler Sirius sport/elite, scott sub, merida crossway/speeder, giant escape, lapierre (modeli unuttum) ve orbea carpe/urban'dı.
hepsi güzel bisikletlerdi ancak benim tercihim Giant Escape 1 Disc oldu.
Şu an 2450 TL ye alabiliyorsunuz, sele ve ön maşası karbon ve hidrolik disk frenli olduğu için bunu tercih ettim. diğer bisikletlere göre kullanım olarak bir kıyaslama yapmam mümkün değil çünkü zaten diğer bisikletleri hiç kullanmadım. şimdilik toplam 25-30km binmişimdir herhalde memnunum
en azından gidip bi görmenizi tavsiye ederim.
Disk istemezseniz Escape 1 modeli 2200 falan sanırım, bir de Escape R3 ve RX3 var biraz daha yol bisikleti karakterli seçenekler olarak. Erenköy Giant Showroom'dan (Bike&Outdoor) aldım, Ozan bey çok ilgili ve iyi biri kendileri bana epey yardımcı oldular.
Bu arada, yanında güzel bir forma ya da kask hediyesi de var, bence seçeneği oldukça çekici kılıyor.

Yav şu bisikleti bir ben beğenemedim. Ne tasarım ne üstündeki aksam olarak bana matah bir model gibi gelmiyor. Sanki ismiyle iş yapıyor gibi bizim forumda. Alıpta incelemesini yapan arkadaşın yazdıklarından da pek tatmin olmamıştım. Önyargılı olmayayayım ama biraz abartılan bir marka/model gibi geliyor bana. Elime geçse belki fikirlerim değişirdi bilemiyorum, gördüklerimden ve kağıt üstünden değerlendirmemden böyle konuşuyorum.

Hocam eğer kriterlerinize uyuyorsa Lapierre Urban 600'e bakın derim . Çok güzel görüntüsü var

Benim düldüle bakabilirsin. Scott Speedster 50FB

@akiros Çok cici alet, benim gönlümdede speedster 30 var. :/

@Özgün
Öneririm. Anlatmaynan bitiremem amma öneriyorum işte.

Geri