Scudo Sports

Specialized Sirrus Elite İnt 2014

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
M kadro, Fabrikadan çıktığı gibi 100 KM bile binilmemiştir. 4 defa taşındığım için ufak tefek kozmetik kusurları mevcuttur. Dişlileri , zincirleri, vitesleri, telleri herşeyi ile ilk günkü gibi, zaten resimler her şeyi anlatıyor, aldığım günkü resmi de ekledim. Sele altı çanta Specilazed, matara kafesi Specilazed fiyata dahildir. Lastikleri bile ilk günküne yakın fakat 6 yıldır beklediği için kauçuk ömürlerini doldurmuşlardır, her zaman şişik halde kapalı mekanda sakladım. Kargo alıcıya aittir, takas dşünmüyorum ve lütfen mantıklı tekliflerde bulunun. Fiyat 6000 TL. AltıBİn TL.

Scudo
Fiyat bana da bir tık yüksek geldi ama çok hakim değilim tabii.

(link)

Hayırlı satışlar

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Hiç kullanılmadı diyorum, fabrika çıkışı, taşınmadan dolayı iki tane nokta hatası olmasa, fabrika bu bisikleti geri ister.

Öncelikle selamlar. Lütfen saygısızlık olarak anlamayın, eminim sizin için paha biçilmez bir değeri vardır. Fakat ilana bakarken 3 defa yukarı kaydırıp fiyata baktım ben mi yanlış gördüm diye. Sanırım fabrikadan çıktığı gibi olunca o günkü euro ya da dolar karşılığı tutarı bugunkü kurdan mı hesapladınız bilmiyorum ama, bende de 2000 model scott usa var, 2000 yılında 1.500$ a almıştım. Bugun satsam ederi max 4.000 yapar. Fabrikadan çıktığı gibi kalsaydı da en fazla 7.000 falan yapardı. Bilmem anlatabildim mi.

Soran arkadaşa da "bisikletten anlıyorsanız" gibisinden yukarıdan bir tonla yanıt vermişsiniz, şimdi kim bilir bana ne dersiniz ama, sizin anladığınızı ben pek sanmıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen. Adam gidip sıfır scott karbon hardtail alacağına gelsin lastikleri çürümüş bisikletimi alsın diyorsunuz resmen.

Normalde kimsenin ilanına bu tarz yorum yapmam ama bisikletten bir hayli anladığımı düşünen ben "bisikletten anlıyorsanız" üstelemesini görünce dayanamadım. Umarım gönlünüze göre bir satış yaparsınız. Hayırlı akşamlar. Selamlar.

Benim bildiğim koleksiyonluk parçalar fabrikadan çıktığı gibi olunca değerli olur.
Ayrıca o ön vites teliyle ve o şekilde bir aynakolla fabrikadan çıkartmazlar bisikleti.
Acaba arkadaş 6000 yazdığını sanıyor olabilir mi ? 6000 TL se fiyat makul olabilir bence.

Son düzenleme:
Sıfır, karbon kadrolu, disk frenli versiyonu 29; ikinci el, lastikleri değişmesi gereken, alüminyum, kusurları olan, 8 yaşında, v frenli versiyonu ise 30 bin lira. Bir de fiyat çok diyene bisikletten anlamıyorsun yaftası vurulmuş. Sabah sabah iyi geldi :D
Düzenleme: Yanda açık ilanla karıştırmışım başlıklarını, iki tanesi bu fiyata sanmışım. fiyatı ikiyle çarpıyormuşuz bisiklet tekmiş :D

Görmemişim, power sele varmış üstünde benim koyduğum üründe.

ilanınızı sabote etmek değil amacım yanlış anlaşılmasın ama 8 yıllık alu bisiklete 60bin fiyat biçmek... yazmadan edemedim kusura bakmayın biz bırakalım bari bu işleri bisikletten anlamıyoruz belliki. umarım gönlünüzce olur ne diyelim

Bisiklet üzerindeki kir ve yıpranma beklerken oluşan bir kir ve yıpranmaya benzemiyor. 1000 km üstü kullanılmış bisiklette oluşmayacak yıpranmalar var. Belki de sahibinin bilgisi dışında başkaları tarafından kullanılıyordur.
Selenin temas yüzeyleri solmuş (20. ve 21. resimler), araba direksiyonundaki gibi çok kullanıldığı buradan bile anlaşılabilir. İyimser olalım, belki sele başka bisiklette kullanılmıştır.
23. resimdeki pabuç ve jantın fren yüzeyini ben yorumlamayayım, siz bakın.
Ön ve arka vitese defalarca ayar yapılmış ve bu ayarları ustası yapmamış.
Eski yıllar için baktığımda kollar ve ön attırıcı Sora, arka attırıcı Tiagra olan bir modelini bulamadım.
Sıfırından 4 kat kadar yüksek fiyat istenebilecek kadar klasik ve eşsiz bir model değil. Öyle bile olsa iyi korunsa değerli olurdu, bu ağır bakım istiyor.
Bence ilan sahibi şaka yapıyor. Yanlış fiyat yazsa fiyat uyarılarında döner düzeltirdi.
İlanlara bu şekilde cevap yazmak huyum değil, yüksek fiyat gördüğümde herkesin kendi malı kendine kıymetli der geçerim ama yukarıdaki mesajlar bunları yazma isteği uyandırdı. İlan sahibi bu yazılanlara kızarsa haklıdır ama ben de onun yazdıklarına kızdım ve diğer kızanlarla birlikte haklıyız.
Sonuçta güzel şakalandık.

Son düzenleme:
Benim 40.000 km yol yapmış bisikletim bundan temiz :koptum:

• Beğen
Tepkiler: s0n3r
Ben açıkçası pardon bir sıfır yanlış koymuşum diyecek sandım. Tabii mal sizin dilediğiniz fiyata umarım “sizce” satabilirsiniz.

Tiagra setli alüminyum kadrolu bu bisikletin edeceği max değer 6000 tl, oda markasının hatrına...

• Muhteşem
Tepkiler: Can Çelik
Arkadaşlar fiyat 6000 TL herkesten özür diliyorum. O kısmını aceleyle yazdım, akıl var mantık var bu bisiklet 60 bin TL etmez zaten.
Benim bildiğim koleksiyonluk parçalar fabrikadan çıktığı gibi olunca değerli olur.
Ayrıca o ön vites teliyle ve o şekilde bir aynakolla fabrikadan çıkartmazlar bisikleti.
Acaba arkadaş 6000 yazdığını sanıyor olabilir mi ? 6000 TL se fiyat makul olabilir bence.
Ön vites telinin ucuna parçayı taksam orjinal mi değil mi anlayabilir misiniz ?
Öncelikle selamlar. Lütfen saygısızlık olarak anlamayın, eminim sizin için paha biçilmez bir değeri vardır. Fakat ilana bakarken 3 defa yukarı kaydırıp fiyata baktım ben mi yanlış gördüm diye. Sanırım fabrikadan çıktığı gibi olunca o günkü euro ya da dolar karşılığı tutarı bugunkü kurdan mı hesapladınız bilmiyorum ama, bende de 2000 model scott usa var, 2000 yılında 1.500$ a almıştım. Bugun satsam ederi max 4.000 yapar. Fabrikadan çıktığı gibi kalsaydı da en fazla 7.000 falan yapardı. Bilmem anlatabildim mi.

Soran arkadaşa da "bisikletten anlıyorsanız" gibisinden yukarıdan bir tonla yanıt vermişsiniz, şimdi kim bilir bana ne dersiniz ama, sizin anladığınızı ben pek sanmıyorum. Kusuruma bakmayın lütfen. Adam gidip sıfır scott karbon hardtail alacağına gelsin lastikleri çürümüş bisikletimi alsın diyorsunuz resmen.

Normalde kimsenin ilanına bu tarz yorum yapmam ama bisikletten bir hayli anladığımı düşünen ben "bisikletten anlıyorsanız" üstelemesini görünce dayanamadım.

Umarım gönlünüze göre bir satış yaparsınız. Hayırlı akşamlar. Selamlar.
Burak bey özür diliyorum ben 6 bin yazdım sanıyordum, dikkat etmemişim, haklısınız. Fiyat 6000 TL olacak, yanlışlık var , site adminleri düzeltirse sevinirim.

Tamam şimdi oldu 😜

Benim 40.000 km yol yapmış bisikletim bundan temiz :koptum:
Sizce fazla sallamış olabilir misiniz ? 40 bin KM yapmış bisikletle 100 km bisiklet aynı olabilir mi ? Eğer aynı diyorsanız, bence bisikletten anlamıyorsunuz. Temizlikten bahsediyorsanız , yıkarsınız olur biter.

Şimdi derin bir ohh çektim 👍

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri