Scudo Sports

Specialized sirrus elite 2013

Scudo
İki haftadır yurt dışındaydım.Nerede bir bisikletli görsem aklıma geldi.Heyecan zirvede :p

Sonrası için daha çok erken, ama hayır da diyemem :)

ortağımın bisikleti. o da yeni geçti. önceki de specialized idi ama crosstrail serisindendi.
Bugün ben Specialized Sirrus Sport Int' imle o da Elite'iyle Florya'dan 35 km kuzeye, Arnavutköy'e 3.Salcano Dağ Bisikleti Yarışmasını izlemeye gittik. Gidiş bol yokuşlar dolayısı ile zor oldu ama dönüş keyifliydi. Iki bisiklet de bana mısın demedi o yollarda. Specialized kesinlikle çok doğru bir seçim. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Sakaoğlu
Çok teşekkür ederim, siz de güle güle kullanın.Kazasız belasız günlerde inşaAllah .

Çok teşekkür ederim. :)
Bu arada beni şu an için çok sıkıntıya sokmasa da yaptığım yollar göze alınınca,
ya da yapacağım yollar diyelim, selenin ileride sıkıntıya sokacağı kesin gibi.Pedli tayt da giyemediğime göre :)
final brooks gibi gözüküyor.Brooks, ama hangisi ?

(link)

(link)

(link)

merhabalar,

daha önce başka yerlerde tartışılmıştır belki fakat link bulamadım. bu aralar specialized sirrus alma aşamasındayım. sport mu elit mi karar veremedim.
her ikisini de kullanmış kişiler varsa özellikle önerilerini almak isterim. aradaki fiyat farkına değer mi? karbon maşada titreşimin azalması fark edilebilir boyutta mı?

bu arada, kullanacağım yerler genelde asfalt ve bisiklet yolu. tabi mıcırlı asfaltta da uzun turlarda kullanmam gerekecek.

Selamlar,
Açıkçası ne desem yalan olur.Yıllar sonra Elite'le bisiklete geri dönen biri olarak deneme şansım olsa bile farkı anlayabilir miyim ? bilemiyorum.
Ben ileriyi düşünerek ve bolca araştırarak karbon maşayı tercih ettim.Oysa Sport daha iyi donanıma sahipti.Donanımı zamanla değiştiririm ama
kadro ve maşa daha sıkıntılı olur düşüncesiyle tercihimi bu yönde kullandım.Kullandığım süre içerisinde de Elite'den çok memnunum.Ancak bunu söyleyebilirim :)
Ben de genelde asfaltta , bozuk asfaltta ve toprak zeminde kullandım.Açıkçası rahatsız edici bir titreşim hissetmedim.Bilek ve kollarımda şu ana kadar bir ağrı da olmadı.
Ezcümle bilmiyorum bisikletiniz var mı ? Eğer yoksa Sport ya da Elite bir an önce karar verin.Ve uçmanın zevkine varın,zaman çok çabuk geçiyor.Ben hala bunca zaman nasıl bisikleti unutmuşum, ona yanıyorum.:eek:

iyi günler
bende güzel bir bisiklet almayı planlıyorum. önce trek fx7.3 ile cannondale quick4 arasında kaldım. deneme fırsatım oldu ve quick 4 te karar kıldım. kullanımı çok hoşuma gitti.sirrus elite ve escape1 de aklımda ama tam karar vermiş değilim. sizin tavsiyeniz var mı? quick4 ile elite i karşılaştırdınız mı daha önce?

Maalesef Cannondale'i hiç listeye almadığımdan inceleme fırsatım olmadı.Yanlış anlaşılmasın, benim düşündüğüm bir bisiklet değildi.Yoksa iyidir, kötüdür bildiğimden değil.En güzeli sizin test etmeniz, hangisi içinize sinerse.Ben Specialized'ı her türlü öneririm, o ayrı :)

Hayırlı olsun Hüseyin bey.Kazasız belasız keyifle iyi günlerde binmeniz dilegiyle.

@Sezer İmamoğlu , @ÖMER SOYBAY
Teşekkür ederim, sizlere de kazasız belasız sürüşler dilerim :in:

Geri