Scudo Sports

Specialized Sirrus Elite 2013 (resim + video)

Güle güle kullanın. Çok güzel bisiklet.

Scudo
Kardeşim ne yaptın çıktın mı bugün bisikletle..

Nasıldı yol tutuşu falan yada diğer özellikler. ( lastik, fren,vites değişimi vs )

2012 modelini satın almadan önce fiyatını sormak için Beşiktaş Aktif pedalı aramıştım. Fiyatını sordum, internet sitemizde yazıyor dedi. İndirim oranını sordum, o da internet de yazıyor % 10 nakitte indirim yapıyoruz dedi. Peki dedim kapattım ve Trek aldım. Müşteri ilişkilerini beğenmediğim bir yerden alışveriş yapmam.

Çok sevdiğim bir marka, almak istediğim bir model ama bir tane elemanın yüzünden başka marka kullanıyorum, memnunum.

hayırlı olsun. ben de Cumartesi günü kavuştum SSE'me... birkaç fotoğraf da yükledim hatta. buradan ulaşabilirsiniz :)

önceki bisikletim Kron XC 250'ydi. SSE'ye binince uçtum resmen. MTB ile 30 km/h hıza ancak 1-2 snliğine ulaşırken dün SSE ile Çiğli jet üssünden sasalı ayrımına kadar otoyolda 38 km/h hızla rahat rahat gittim.. böylesi çok keyifliymiş... sabah turunda birden 50 km yapmış olduk. sıcağa teslim olmasak daha bile sürülürdü...
kendi adıma çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. siz de güle güle kullanın..

bu arada, ben de izmir'de güzergahım üzerindeki mazgalları ezberlemeye başladım bile :)

@ONUR ÖZGÜR

Kardeş akşam arkadaşlarla takıldık bir taraftan da ışıklandırma yok ya lastikler de ince yemedi yani.. Bir de burası çok fena yoğun oluyor (eyüp) oturduk nargileye :D

@Özgür KK

Ya tabi müşteri ile iletişim çok önemli ben mesela ilk olarak mail yoluyla irtibata girmiştim genel itibari ile bilgi aldım fakat gelip görürseniz burada daha net fikriniz olur dediler.. Ayrıca bir arkadaş ilgilendi gayet samimiydi bir çoğu cana yakın davrandılar fakat onların hepsi orada çalışan bu sebeple indirip konusundaki standartlarının üzerine çıkamadılar prosedür neyse o yani.. Trek de çok güzel inceledim modellerini yakın zamanda. Hayırlısı olsun kardeşim.. Ben de aynı şekilde bir karşılık görseydim orada aynını yapardım sonuçta bedava almıyoruz para veriyoruz..

@Gulen C.T.

Teşekkür ederim size de.. Evet agresif bir yapısı var hemen farkettiriyor. Mtb ortalama hızım 20-25 km bunda sanırım 30-35 olmuştur daha km saati takmadım henüz. Mazgallar artık önem arzediyor zaten 26x1.50 kullanırken de öyleydi de şimdi 28 jant daha narin gibi görünüyor. Siz de güle güle kullanın.

@Sezer İmamoğlu

Teşekkür ederim..

SIRRUS Kardeşliğine hoşgeldin:cool:

Teşekkür ederim.. Bu arada bu bisikleti almaya karar vermemde etkili olan ve ilk fikir alışverişi yaptığım arkadaş N.Öztürk'tür baya bir kafanı şişirmiştim o zaman senin :D belki de irtibata geçmeseydim bu bisikleti hiç düşünmüyor olacaktım.. Eyvallah sağolsın.

@N. ÖZÜTÜRK

• Beğen
Tepkiler: NZM!
Yazınızı ilgiyle okudum. Hayırlısı olsun. Bende almak istiyorum kismetse.

@Cenk DEMİR

Teşekkür ederim. inş siz de gönlünüze göre bir tane bulursunuz.

Geri