Veysel A.
Daimi Üye
- Tepki
- 63
- İsim
- Veysel AMCALAR
Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar bisiklet kullanmak istiyorum. Şu an 32 yaşındayım, en son çocukken kullanmıştım. Bu foruma takıla takıla beklentilerim yükseldi. Gözümü en iyisine diktim ancak bütçem onun yarısı kadar. Tam istediğim bisiklet Specialized Sirrus Comp. Tabi bu bisiklet çok pahalı, ben bu bisiklete yakın performans sunan fakat 1500-1600TL'yi aşmayacak bir bisiklet istiyorum. Benim için aydınlatma çok önemli, aydınlatmaya da önemli bir meblağ ayırmak zorundayım.
Bisikleti sadece asfalt yolda kullanacağım. Kullanım amacım sadece spor yapmak. Gözlerimdeki Göz Kuruluğu hastalığından ötürü çalışamıyorum ve çok hareketsizim. Güneşte duramıyorum. Sadece gece kullanacağım. Çok aşırı hız yapmayacağım, belli bir tempoda pedal çevireceğim. İhtiyaçlarımı, isteyip istemediğim özellikleri şöyle belirledim;
-Hybrid bisiklet istiyorum, yol bisikleti asla istemiyorum.
-Bisikletin son derece akıcı, çabuk ivmelenen ve hızlı tepki veren özelliklerde olmasını istiyorum
-Süspansiyon ve disk fren istemiyorum. Olabildiğince hafif olmalı, beni yormamalı.
-Malzeme kalitesinin iyi ve dayanıklı olmasını istiyorum. Kırılıp dökülen parçalarla, tamirle uğraşmak istemiyorum.
-Üzerinde yük taşımayacağım.
-Boy 175cm, kilo 75...
Specialized Sirrus Comp performansı sunabilecek F/P bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler...
Bisikleti sadece asfalt yolda kullanacağım. Kullanım amacım sadece spor yapmak. Gözlerimdeki Göz Kuruluğu hastalığından ötürü çalışamıyorum ve çok hareketsizim. Güneşte duramıyorum. Sadece gece kullanacağım. Çok aşırı hız yapmayacağım, belli bir tempoda pedal çevireceğim. İhtiyaçlarımı, isteyip istemediğim özellikleri şöyle belirledim;
-Hybrid bisiklet istiyorum, yol bisikleti asla istemiyorum.
-Bisikletin son derece akıcı, çabuk ivmelenen ve hızlı tepki veren özelliklerde olmasını istiyorum
-Süspansiyon ve disk fren istemiyorum. Olabildiğince hafif olmalı, beni yormamalı.
-Malzeme kalitesinin iyi ve dayanıklı olmasını istiyorum. Kırılıp dökülen parçalarla, tamirle uğraşmak istemiyorum.
-Üzerinde yük taşımayacağım.
-Boy 175cm, kilo 75...
Specialized Sirrus Comp performansı sunabilecek F/P bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler...