Scudo Sports

Specialized S-WORKS Tarmac SL6

Yavuz S.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.621
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Zamanlardan sonra istediğim bisiklete kavuşmuş olmanın mutluluğu ile, sizlerle paylaşmak ve bu görsel zevki birlikte çıkarmak için konuyu açıyorum. Sırasıyla çok iyi bisikletler kullananmama rağmen hedefimde olan bisiklete ulaşmanın zevkini yaşıyorum. Kurulumdan ve denemelerimden sonra daha detaylı inceleme yapacağım.

Donanım listesi şöyle olacaktır.
Grup set: Sram RED 22 Mekanik (Aynakol Spe fact11 karbon)
Gidon ve gidon boğazı FSA SLK Karbon.
Sele: Specialized Toupe TI
Jantlar: Şimdilik RS81 karbon.
Bottom bracket ve furç takımı Specialized sworks kutusu içinden çıkan Ceramic Speed rulmanları.
20190822_101046.jpg
20190822_101014.jpg20190822_101255.jpg
‎YAVUZ SOYLU.jpg

Son düzenleme:
Scudo
hayırlısı olsun benim de çok beğendiğim bir kadro

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Çok güzelmiş, güle güle kullanın. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Aklıma Youtube'daki Gee Milner videoları geldi kadroyu görünce. Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Ben de çok beğeniyorum yeni Tarmac'ı. Kendi klasmanındaki en iyi kadro bence. Güle güle, kazasız belasız kullanın. S-Works olmayan, ucuzunu almayı düşünüyorum ben de ama ucuzlarında seat post farklı, o baya soğutuyor beni kadrodan.

Hayırlı olsun benimde hastası olduğum bir marka specilalez her bisikleti birbirinden güzel birde sram red olunca harika bir bisiklet olmuş tekerinize taş değmesin güle güle kullanın :)

@Yavuz S. Bu görsellerde olan parçaların hepsi ne kadar para tuttu hocam?

@srdrmrs
Teşekkür ederim.
@çelikyürekli
Teşekkür ederim.
@ExKyotoo
düşündüm yapmayı sonra vazgeçtim :) Teşekkür ederim.
@vetohan
en iyi bisiklet sahip olduğunuzdur :) Teşekkür ederim.
@Bisiklet sever 93
Teşekkür ederim.
@Kemal Akbayrak
şöyle azıcık googleda arasan gerçekçi bir cevap bulabilirsiniz. Kısaca cevaplamak gerekirse "yeterince" tuttu.

Bisikleti kurdum. İlk sürüşüm, 84 km de hakkını verdiğini düşünüyorum :)

3.jpg

20190822_101014.jpg20190822_101020.jpg20190822_101046.jpg20190822_101054.jpg20190822_101059.jpg20190822_101527.jpg20190823_092846.jpgIMG-20190822-WA0016.jpgIMG-20190822-WA0020.jpegIMG-20190822-WA0026.jpeg

4.jpg

Harika görünüyor, güle güle kullanın.

• Beğen
Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun. Böyle güzel bir bisikleti topladığınızdan daha önceden deneyimli ve bilgili olduğunuzu farzederek bir soru sormak istiyorum.

Aynakol göbeğinin ceramic speed oolduğunu yazmışsınız. Deneyimleriniz nasıl seramik olmayan bir göbeğe göre? Bende orta göbeği ve aktarıcıyı seramik ile yükselmek istiyorum ancak nette okuduğum ve izlediğim bazı videolar iyi kimisi çok ufak marjinal farklar yarattığını yazıyor. Malum fiyat olarak ceramic speed pahalı, sizce değer mi almaya?

Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun. Böyle güzel bir bisikleti topladığınızdan daha önceden deneyimli ve bilgili olduğunuzu farzederek bir soru sormak istiyorum.

Aynakol göbeğinin ceramic speed oolduğunu yazmışsınız. Deneyimleriniz nasıl seramik olmayan bir göbeğe göre? Bende orta göbeği ve aktarıcıyı seramik ile yükselmek istiyorum ancak nette okuduğum ve izlediğim bazı videolar iyi kimisi çok ufak marjinal farklar yarattığını yazıyor. Malum fiyat olarak ceramic speed pahalı, sizce değer mi almaya?

Aynakol göbeğinin ceramic speed olduğunu yazmışsınız. Deneyimleriniz nasıl seramik olmayan bir göbeğe göre? Bende orta göbeği ve aktarıcıyı seramik ile yükselmek istiyorum ancak nette okuduğum ve izlediğim bazı videolar iyi kimisi çok ufak marjinal farklar yarattığını yazıyor. Malum fiyat olarak ceramic speed pahalı, sizce değer mi almaya?
[/Eğer profesyonel bir sporcu değil iseniz gereksiz.Kazandırdığı watt size en çok yarışlarda gerekir.Bence daha çok sağlık yatırımı yapın.Yani power metre ile kalbinizin dengesini
ölçümleyin.Bunun için iyi bir power metre ve iyi bir nabız bandını barındıran yol bilgisayarı yada multisport saatler kullanın.Hee belki bunlar var sizde ben olmadığının düşünerek yazıyorum.Çok param var her şeyim var bir ceramik göbeğim yok diyorsanız orasını en iyi siz bilirsiniz.Saygılar sunarım..

alet çok iyi.

yalnız bir jant bisikletin duruşunu karakterini bu kadar mı değiştirir.

• Beğen
Aynakol göbeğinin ceramic speed olduğunu yazmışsınız. Deneyimleriniz nasıl seramik olmayan bir göbeğe göre? Bende orta göbeği ve aktarıcıyı seramik ile yükselmek istiyorum ancak nette okuduğum ve izlediğim bazı videolar iyi kimisi çok ufak marjinal farklar yarattığını yazıyor. Malum fiyat olarak ceramic speed pahalı, sizce değer mi almaya?
[/Eğer profesyonel bir sporcu değil iseniz gereksiz.Kazandırdığı watt size en çok yarışlarda gerekir.Bence daha çok sağlık yatırımı yapın.Yani power metre ile kalbinizin dengesini
ölçümleyin.Bunun için iyi bir power metre ve iyi bir nabız bandını barındıran yol bilgisayarı yada multisport saatler kullanın.Hee belki bunlar var sizde ben olmadığının düşünerek yazıyorum.Çok param var her şeyim var bir ceramik göbeğim yok diyorsanız orasını en iyi siz bilirsiniz.Saygılar sunarım..
Bahsettiğiniz diğer ekipmanların var. Şükür maddi açıdan durumum elverişli ancak elverişli diye işe yaramayacak birşeye para vermek istemem. Internette ilk mesajımda belirttiğim gibi çok ufak marjinal kazanımları olduğunu okudum/izledim. Yani olmasada olur birşey biz amatörler için. Üyesi olduğum bisiklet klübü sponsoru olan bisiklet firmasıda almamı önermedi bunun yerine o parayı daha konforlu kıyafetlere kullanmamı tavsiye etti. :)

Bahsettiğiniz diğer ekipmanların var. Şükür maddi açıdan durumum elverişli ancak elverişli diye işe yaramayacak birşeye para vermek istemem. Internette ilk mesajımda belirttiğim gibi çok ufak marjinal kazanımları olduğunu okudum/izledim. Yani olmasada olur birşey biz amatörler için. Üyesi olduğum bisiklet klübü sponsoru olan bisiklet firmasıda almamı önermedi bunun yerine o parayı daha konforlu kıyafetlere kullanmamı tavsiye etti. :)
Aynen katılıyorum.Çok iyi bir kask alınabilir , çok iyi ayakkabı yada forma vs alınabilir.

Aynen katılıyorum.Çok iyi bir kask alınabilir , çok iyi ayakkabı yada forma vs alınabilir.

kaska cok para vermiş ve pişman olmuş biri olarak sölüyeyim gerekli sertifikaları almış tüm kask markalarından kask alınabilir. kaska fazla para vermenizi tavsiye etmem kiyafete ve powermetreye harcanması daha mantıklı.

Powermetre ne kazandırır? Ne kaybettirir? Güzel konu okumak faydalı olacaktır.

Antrenmanlarda neden power metre zorunlu?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kaska cok para vermiş ve pişman olmuş biri olarak sölüyeyim gerekli sertifikaları almış tüm kask markalarından kask alınabilir. kaska fazla para vermenizi tavsiye etmem kiyafete ve powermetreye harcanması daha mantıklı.
Kaska çok para verilsin demedim zaten iyi bir kask alın dedim.

Geri