Scudo Sports

Specialized Roubaix SL4 Elite

Hayırlı olsun renkleri çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: mkurt
Scudo
@mkurt

Yine de çok sorun olmaz. Gidon boğazının altında yeterince boşluk var, aşağı indirebileceğiniz.
Sele 3cm aşağı inerse, boğazı da en alt pozisyonda takarsınız. Gerekirse olabilecek en "negatif" açıyla takarsınız. Yanlış görmüyorsam o boğaz ayar seçeneği olan boğazlardan. Değilse de bu açı bile yeterince negatif zaten.
Böylece güzel bi sürüş pozisyonu elde edersiniz.

Sele biraz aşağıda kaldığı için, belki görüntü çok seksi olmayabilir ama, sürüş olarak bi eksisi olmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
@mkurt
Evet,var.İnternette pek aktif olmayabiliyorlar ancak özellikle haftasonu düzenli binen gruplar mevcut.

• Beğen
güle güle kullanın
sürüş deneyimlerinizi de bekleriz

Açık havada daha güzel görünüyormuş. :)

• Beğen
Kazasız bol pedallamalar dilerim seçiminiz çok güzel.Ben de roubaix-synapse arasında kalmıştım tercihimi synapse de kullandım.Sipariş verdim 10 gün sonra gelecek fotoğrafları koyarım.

@OnurYılmaz

Aktif pedal, 2650€ liste fiyatı, pesin oderseniz %10 indirim yapıyorlar.

@özcan yılmaz

Tesekkurler:)

@mkurt

Vites ayarını tam yaptıysanız eğer, ruble arkasındaki plastiği çıkartın. Çok amatör duruyor.
Ek olarak, biisklete alıştıkça yavaş yavaş gidon boğazını aşağıya alıp, size en uygun sportif pozisyona getirin.
Şu an gidon biraz yukarda duruyor seleye göre.

49cm tavsiye etme nedenim de oydu benim. Gidonu 2cm daha aşağı alma şansınız olacaktı bu kadroya göre. Ama bunda en alttayken rahat edeceğinizi düşünüyorum.

• Beğen
benimki kadar olmasada iyi sayılır :) kablolar kadroda bir süre sonra iz yapmaya başlıyacaktır altına kalın bant yapıştırsan fena olmaz. hayırlı olsun...

Selamlar,

@Gökhan Toros

Plastigi cikarmak icin rubleyi sokmek gerekir mi, Internette baktım, kesilebilir vs. demisler.

@z. usta

Kablolar kadro ile temas etmiyorlarmıs gibi geldi bana, gidonu ceviriyorum falan ama bir temas goremedim, olmadı paketten cıkan seffaf bantlar var onlardan yapıstırırım.

@mkurt

Yazıldığı gibi, ya kesilmesi gerek ya da ruble çıkmalı.

Hayırlı olsun , kazasız güzel günler de kullanın

Geri