Scudo Sports

Specialized Roubaix Siyah 58 Kadıköy Moda'da Çalındı

bruth1907

Üye
Tepki
1
Kadıköy Moda'da Şair Nefi caddesi üzerinde bağlandığı direkten 16.09.2018 tarihinde akşam 18:00 - 21:00 saatleri arasında çalındı.
Yurtdışından getirildi. Türkiyede direk satışı bulunmuyor. Kadro 58. WhatsApp Image 2018-09-17 at 16.58.44.jpeg

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Scudo
Çok geçmiş olsun, işallah bulunur ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Tam 3 saat bisikleti bıraktığınızı anlıyorum yazdıklarınızdan. İnsan market bisikletini bırakmaz o kadar süre.

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Çok geçmiş olsun .. umarım bulunur.. cidden bu bisikleti direğe 3 saat bağlı bırakabildiyseniz, ülkemiz insanına müthiş bir güven duyuyorsunuz diye düşünüyorum. Ben böyle bir bisikleti dünyanın hiç bir yerinde direğe 10 saniye bağlı bıramazdım , evde bile kilit altında tutardım . Konunuz çok dağılmasın , umarım bulunur. Syg

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Umarım bulunur. Ben Salcano!!yu bile eve sokuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Öncelikle geçmiş olsun.İnşallah bulursunuz.
Daha önceden bisikleti çalınan ve sonradan bulmuş olan forumdaşlar süreç ve yapması gerekenler hakkında arkadaşımıza yardımcı olurlarsa çok daha faydalı olacaktır.

İlgilenip mesaj yazan herkese teşekkür ederim. Tutanak ve polis'in ne kadar ilgilendiği konusunda bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Geçmiş olsun, umarım bisikletiniz bulunur.

@bruth1907

Şikayet tutanağı tutulması için en yakın polis merkezine (karakola) gideceksiniz. Olayı araştıracak olanlar ise ilçe asayiş şubenin hırsızlık bürosu. Dolayısıyla karakolda göreceğiniz veya görmeyeceğiniz ilgi ile hırsızın yakalanması için harcanan çaba aslında farklı şeyler. Kilitlenmiş eşyayı çalmak nitelikli hırsızlık kapsamına giriyor ve ciddi bir suç.

Öncelikle geçmiş olsun tutunak tutturun dosya numarasını isteyin bir hafta için de sonuç alamazsanız savcılığa dosya numarası ile şikayette bulunun. Bir polis tanıdığımın kendisi amir çalınan bisikleti 3 saat içinde bulundu olayın üzerinde durun.

• Beğen
Tepkiler: makifir
O değilde bisiklet güzelmiş be abi.. ...inşallah bulunur geçmiş olsun tekrar

Büyük geçmiş olsun. Tez zamanda bulunması ve bir daha maalesef bu kadar rahat olmamanız dileği ile...

Gecmis olsun, bu guzel bisiklete yazik olmus. İnşallah en kisa zamanda bulunur.

Cevrede bir cok guvenlik kamerasi vardir, kesin takilmistir birine.

Uzerine dusun, ihmal etmeyin.

En kısa zamanda bulunur inşallah bisikletiniz. Sigortası var mıydı?

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bulunur

çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulur. rabbim kimseye böyle dertmez vermez inşallah.

Hocam naptiniz oyle ?
Üzüldüm yani. Inşallah bulursunuz.

Ne tür kilit kullaniyordunuz

Geri