Sizin çektiğiniz fotoğraflara hasta oluyorum pinarellonun fotoları da böyle güzeldi bisikletiniz harika size bir de MTB lazımdı oda tamam hayırlı uğurlu olsun.
iyi pedallamalar...
Herkese teşekkürler konu tekrar güncel hale gelmiş.
Zamanla biraz daha geliştirdim donanımları. XTR vites değiştirici ve viteslerle desteklendi. Gerçekten saat gibi çalışıyor.
Saglam bir modifiye calismasi olmus, tebrikler..:in:
Fox masadaki mavi tonlari, bisikletin baska bolumlerinde yine mavi tonlu bir objeyle de tamamlayabilirsiniz.
Vites housing, sele kelepcesi v.b.
Güzel bisiklet güle güle kullanın.. Yeni XTR larıyla daha da çekici hale gelmiştir..
Yalnız maşa olarka kırmızı SID Team daha iyi durabilirmiş. Ayrıca selenin rahatlığından memnun musunuz ?
öncelikle hayılrı olsun ALLAH kaza bela vermesin birde galiba bu gibi bisiklet parçaları türkiyede yok cünki biçok siteye bakıyorum ama neden se bu tarz parçaları bulmak zor siz bu kompenetleri yurd dışındanmı aldınız eyer cevabı özel deyilse söylerseniz sevinirim
Bencede çok güzüel bir bisiklet olmuş ...Bende jant seti bakıyordum (xt ve wh m540 arsında kaldım(fiyat farkına değermi acaba?) her neyse jant setinden memnun musunz??
Eger Chain Reaction Cycle pakete siyah-kirmizi SID`i koymayi unutmasaydi oyle olacakti Mecburen alamadan dondum Londra`dan. Sele uzun sureli yolculukta rahat degil. Zaten bir de beyaz Selle Italia`m var.
Parcalardan sadece FOX ve XT jant setini burdan aldim. Diger herseyi yurtdisindan.
XT jantlari kesinlikle tavsiye ederim. Son derece memnunum...
Evet Shimano'nun hazır setlerinin çok iyi olduğunu biliyorum.. Sadece göbekleri de oldukça başarılılar.. İki teker setim var; birinde XT 775 göbekler, diğerinde ise Dt240s. İkisinin arasında akıcılık olarak fark göremiyorum yada görecek seviyeye gelemedik henüz Bide öyle aman aman bir ağırlık farkı olsa.. o da yok
Bisiklet şahane olmuş, güle güle kullanın.
XT jantları, yurtdışı bisiklet dergilerinde en iyi fiyat/performans ürünlerinden biri olarak gösterilmişti.
Hem görünüş hem de donanım açısından kaliteli bir bisiklet ortaya çıkmış.