Scudo Sports

Specialized Rockhopper Comp Disc yeniden yorumlandi

Scudo
mükemmel bir bisiklet doğrusu

• Beğen
Tepkiler: nightdriver
Şimdiye kadar gördüğüm en etkileyici ikinci Specialized... Diğeride gene kırmızı ve siyah olarak toplanmış Tarmac Expert...

Bi tek MXR lar yazılırken küçük kalmış gibi... Onun dışında gerçekten çok çok süper olmuş güle güle kullanın... Anadolu yakasına geçerseniz bir gün çay içmeye bu güzel şeyi canlı görmeyide isterim...

Onun dışında Ergon elcikler sırf el ve bilek konforu için üretiliyor. Bileklerin en iyi pozisyonda durmasını ve bilekten geçen sinirlerin sıkışarak ağrı yapmasını engelliyor...

Specialized'in Ergonla aynı özellikte ama barend'i olmayan bu şekilde BG elcikleri var...

• Beğen
Diyecek pek birşey yok özenle seçilmiş parçalar ve çok güzel bir bisiklet

• Beğen
mükemmel yauuu aşık oldum bisikletinize..allah nazarlardan saklasın çok güzel görünüyor(nazar boncuğu göremedim eksik etmeyin).
kazasız belasız sürüşleri dilerim hayırlı olsun...

• Beğen
Rumeli feneri turunda yakından görme imkanım olmuştu, inanılmaz derecede etkileyici bir bisiklet, resimde görüldüğünden çok daha farklı güzel ve özel duruyor.Türkiye'deki en güzel Specialized bence.

• Beğen
@Mehmet Boran

Turkiyeyi bilmiyorum ama ben boyle guzel Specialized Kuzey-Dallas'ta bile gormedim

Sahane olmus !

şimdiye kadar forumda gördüğüm en güzel trek hayırlı olsun güle güle kullan.

Selamlar,
Bisikletinizde oldukça güzel bir renk uyumu yakalamışken, parçalarında özenle seçildiği her halinden belli oluyor. Jant setinde mavicin tekeli yavaş yavaş son buluyor sanırım. Gidon, elcik seti ve hayes fren kollarının çizgileri bisikletin kontrol kısmınına tam bir kokpit havasına bütündürmüş :) Bisikletinizi güle güle kullanın ;)

Kullandığınız Ergon GX2 Magnesium elcikler hakkında sizden daha detaylı bilgi almak isterim.;) Fotoğraflardan incelediğim kadarıyla elcikle bütünleşik olan barendin elcik ile olan açısı ayarlanabiliyor sanırım ;) Bunun yanında bu elcik setini gripshift elciklerle beraber kullanmak mümkünmüdür acaba? Ben bu elcik setini kullanmak istediğimde elciğin el ayasına doğru uzanan kısım haricindeki düz kızmı kesip o kısıma vites elciğini yerleştirmek istiyorum. Bu mümkünmüdür sizce?

@bisikletcanavari

Yorumlarınız için teşekkürler. :)
GX değil ama GR serisi için gripshift seçeneği mevcut. Yani daha kısa...
GX serisinde bu seçeneği sunmamışlar. Ancak muntazam kesildiği taktirde kendiniz yapmanız neden mümkün olmasın? Yşne de uc kısımlarının daha dar bır yapıya sahıp olup olmadıklarını onceden kontrol etmek lazım.

Serinin tamamını Ergon'un internet sitesinden inceleyebilirsiniz.

@Hasan Çağrı

Cok tesekkurler guzel yorumlarınız için.
Aslında karşı taraftaki magazaya bır ara ugramak istiyorum. Bazen bisikleti arabanın arkasına atıp sahilde keyif amaçlı binmek üzere geliyorum.

bisikletinizin gidonu ve ayna kolu mükemmel ayrıca xt arka aktarıcının siyah karbon şeridi bisiklete ayrı bir hava katmış,merak ettiğim ise yurt dışındaki xt arka aktarıcı aldığındamı şerit vardı yosa bizde böyle şerit yaptırabilirmiyiz.

• Beğen
Çok güzel bir biisklet olmuş özellikle sele ve gidon grubu göze çok geliyor. Renk uyumuda mütiş.

Güle güle kullan

• Beğen
Hapside mükemmel kazasız belasız binmeniz dileğiyle..ALLAH daha iyilerine binmek nasip etsin...Ama arka kaset göbekleri göremedim.. :) :)

• Beğen
son derece titiz bir uğraşının sonucu olduğu belli.

Çok güzel.Çok estetik ve kaliteli.

Kazasız sürüşler.

• Beğen
Geri