Scudo Sports

Specialized P.2 ''MadMax''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Kırılan sedona x11 kadromun yerine aldığım kadrom :)

tam anlamıyla street bisikleti ünvanın hakettiğini düşünüyorum, ileride fren ve arka jant değişikliği ile kusursuz olacak :) çok uzatmadan fotolara geçelim, onlar herşeyi anlatıyor zaten :)

http://i212.photobucket.com/albums/cc70/gurkankas/DSC00959.jpg

http://i212.photobucket.com/albums/cc70/gurkankas/DSC00960.jpg

http://i212.photobucket.com/albums/cc70/gurkankas/DSC00961.jpg

http://i212.photobucket.com/albums/cc70/gurkankas/DSC00963.jpg

parça listesi kısaca:
specialized p.2 kadro
marzocchi dj1 maşa
truvativ hussefelt aynakol + holzfeller pedal
avid juicy 3 arka fren
ön supra bh,arka wtb dual duty fr jantlar
shimano dxr 16t arka dişli
amoeba borla gidon gidon boğazı (değişecekler listesinde en başta)

Scudo
gürkan yeni kadron hatta bisikletin hayırlı olsun...

@yunus koç

teşekkürler daha iyisi senin olsun :)

@KaanDurgut

evet önde fren yok, zevk meselesi diyelim :) daha rahat ediyorum

hayırlı olsun gürkan bir x11 daha emekliye ayrıldı :)

@ErkaL

@yunus koç

aslında garantiden gelecek x11le yedek bi bisiklet daha toplamayı düşünüyorum ama bu varken x11i kullanacağımı pek sanmıyorum :D onun için emekli değilde izine ayrıldı diyelim :D

bu arada bisiklete alışamadım normalmi bilmiyorum ama özellikle bunnylerim çok kısaldı :Skull-175 sizce adaptasyon sorunu olabilirmi ?

kazasız belasız binmen dileğiyle :)

Gürkan hayırlı olsun sanırım p kardeşi senle oluorz bisikletinin abisini istanbulda bi ara gel binelim :D.Sen 1 hafta bin ona alışırsın ilk zamanla sağa sola çekme ıvır zıvırı olucaktır 1 hafta sonunda canavar gibi fırlarsın ;) :D.Hayırlı olsun tekrar :).

@müjdat dede

Teşekkürler :)

@koraymalkoc

Teşekkürler Koray, sene içinde gelemem belki ama yazın gelicem, bu senede gelemedim zaten içimde kaldı :D Valla p kardeşimi oluyoz yokse sen abimi oluyon bilmiyorum senin bisiklet benimkinin abisi oluyor biraz :D

hayırlı olsun, bu arada güzel isim, mad - max serisinin hastasıyımdır, 1980 lerde henüz veletken babamla sinemada izlediğimi hatırlarım, bunny olayına gelince sedona dan daha kısa çeki borusu mesafesi ile alıştıktan sonra daha yüksek bunny ler çekeceğin kesin , eğer boyun 1.70 - 1.75 gibiyse belki p2 nin uzun efektif tt mesafesine alışmak için biraz zaman gerekiyordur...... Güle güle kullan

Gürkan hayırlı olsun yeni kadron...giderek alışıcağını umuyorum sonuçta açıalrı daha iyi olan bi kadroya geçmişsin,güle güle kullan.

yenilede koy kardeşim şunu :D :D

şaka bir yana İyi günlerde kullan Gürkan, hayırlı olsun

@bachibouzouk

teşekkürler

boyum 1.80, eninde sonunda alışıcağım tabide, alışana kadar sınırlarımı zorlayıp bi kaza yapmaktan koruyorum.

@Mert Bağcılar

teşekkürler, evet daha iyi bi kadro ama alışma meselesi, dj1 i ilk kullandğımda da aynı adaptasyon sorununu yaşamıştım,

@temu90

Daha ne kadar yenileyim :D aklımda bi kaç parça daha var :D arka jant, aynakol, gidon gidon boğazı ve frenler değişecek, ama tabi baya bi zaman gerekiyor,

hayırlı olsun gürkan güle güle kullanman dileğiyle..:)
kadroyu elden çıkartırsan(sedona) haberim olsun:D:D
düşünüebilirim belkii:D elime para geçerse şu bayrama kadar biriktirip verilen harçlıklarla da kadro almak istiyorum:):) artık kararımı kesin olarak verdim:)

nese güle güle kullan çok ama çok güzel bi bisiklet.

Hadi hayırlı olsun Gürkan'cım güle güle kullanman dileğiyle... Çok iyi bir seçim yaptın pişman olmassın, P serisi gerçekten tam street için yaratılmış. Kendine iyi bak.

@gvenc

teşekkürler, kadro elden en erken 2010 şubatta çıkar oda kesin değil, x11ede ucuz bişeyler toplarım yedekte durur :)

@Doruk Atay

Teşekkürler Doruk, bi çok kişi tercih ediyorsa vardır bi bildikleri :D x11 kadro ile yan yana koyulduğunda bile belli ediyor farkını :D

bence.arka.jantı.24inç.takmalısın.ben.bir.arkadaşımda.gördüm.rampada.sürerken.ve.bunny.hop.çekerken.çok.rahat.olduğunu.söyledi

Hayırlı olsun Gürkan.Güle güle kullan.Demekki x11i çok benimsemişsin.Bence bunada kısa zamanda alışırsın kaliteli kadro kendini kısa zamanda belli eder.

Geri