Scudo Sports

Specialized Kadroları

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Öncelikle herkese iyi akşamlar dileklerimi sunarım. Malumunuzdur ki cyclocrosscuların ellerinde çay ve çekirdekle izlediği dağ mı yol mu savaşlarından sonraki buyuk savaş olan kadro kalitesi ile komponent kalitesi arasında savaştır. Neyse sadede geleyim. Ben kadro kalitesini savunanlardanım ve specialized düşünmekteyim. Allez serisinde bütün kadrolar aynı kalitedemidir. Yani claris setli allez c2 ile sora setli allez tinkoff saxo edition ya da allez compun kadro kaliteleri aynı mıdır?

Sorumu saçma bulanlar elbetteki saygım sonsuzdur. Ama unutmayalım ki hepimiz bilgi alışverişi için buradayız.
Sürçü lisan ettiysek eğer gençliğimize verin. Şimdiden teşekkürler.
Küçük bir ekleme: Hatta bence bunu specialized ile sınırlamayalım. Aynı fiyat aralığında diğer markalara göre daha düşük komponent sunan kadro kalitesiyle one cikan diger markalarda da bu durum böyle midir? Kadro kalitesi için aldığımız düşük komponentli bisikletlerin kadrosu aynı fiyat aralığındaki diğer markanın kadrosundan iyi midir?
Ornek teskil etmesi açısından 105 li mosso 730 mu clarisli allez c2 mi? Kadro olarak.

Scudo
@Anonim Arkadaşım merhaba aramızda 1 yaş var sadece o yüzden arkadaşım diyorum :D Direkt olarak cevap şu: Evet aynı.Bunu sen de şöyle öğrebilirsin: Mesela Google'ye Specialized Allez yaz hemen Specialized'in kendi sitesi çıkacak.İstediğin modele gir bak, Frame kısmında materyal yazar.İstediğin diğer model'e de bak aynıysa aynıdır zaten.Ancak kısaca cevap: Evet aynı.

@Anonim Katılıyorum ve şu an fark ettim, 2016 model Allez modellerinde kadro kalitesi farklı.Hepsi aynı değil yani.Sanıyorum ki 2 çeşit var kadro kalitesi olarak.Ama mesela Lapierre Audacio modellerin'de ya da Cannondale'nin Caad8 modellerin'de kadro kalitesi hep aynı.

Geri