Scudo Sports

Specialized Hardrock Pro 2003 kadro

@Deniz Tezcan
Beni çok yakından takip ettiğinin farkındayım , bende seni takip ediyorum ( verin bakayım ordan bir gerilim müziği ) :D

• Beğen
Tepkiler: OsmanErol
Scudo
Tarihi eserlere bulaşma.Nedir bu salcanodan kurtulma hevesi anlamış değilim..Senin altındaki kadroyla bunun arasında fark yoktur merak etme.Paranı harcama boşa.Sen sürmene bak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@H.T merhaba, aslında öyle bir hevesim yok. çok severek kullanıyorum bisikletimi. ön amortisörü ve fren sistemini değiştirecektim sadece. benim kadro da disk fren için uyumlu değil. sadece önü hidrolik yapsam olmayacak. çıkmazda kaldım, böyle bir karar aldım. yoksa memnunum bisikletimden. :)

• Beğen
O kadroyu adam plastik mi yağlı boyayla mı boyamış belli değil. O boyayı kazıyacaksın, astar, zımpara boya derken gene 100-150 gidecek. ve boyanın altından ne çıkacağı da belli değil.

Bulaşmayın derim.

• Beğen
@master06 haklısınız hocam, kesin kararımı verdim bulaşmayacağım. :)

bu arada jantları satan abimizin hakkını yemeyelim, orada öyle yazmış ama sorunu çözülmemiş. şimdi de kadroyu değiştirecekmiş. o yüzden satış ilanına yazmamış.

• Beğen
Siz paranızı hazırlayın kadro bulunur elbet. Salcanoyu değiştirecekseniz en azından daha estetik daha derli toplu görünen bir kadro alın :)

@leronamso
Öğrendiğimiz iyi oldu :) Zaten ben de önceki mesajlarda "jantlarda sorun olabileceği" diye yazmıştım. Direkt sorunlu diye yazmadım. Zan altında bırakmayalım :)

@master06 evet haklısınız estetik bir şey bakmak gerek. o ilana baktım replika diye çok incelemedim ayrıca 16inç kadroymuş bana küçük gelir. şu kadroların disk frene uyumlu değil ise bunu uyumlu yapmanın bir yolu yok mu acaba ? kaynak ile falan o aparat eklenemez mi ? ya da oraya farklı bir aparat konulamaz mı ? görmüştüm sanki bir kaç konu böyle

‘Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı’

Demiş atalarımız. çok uzağa gitmeye gerek yok artık kimse pikap kullanmıyor, 8 kanal makara teyp ise yeni nesil hiç duymadı. bisiklet içinde aynı şey geçerli. Şu an açık ara önde olan 6s telefon en önemli özelliği uçaklarda kullanılan aluminyumdan yapıldığını söylüyor millet vuuuaaaa diye alıyor. ama şuan bisiklet kadrolarına aynı 7000 serisi aluminyundan üretiliyor.

Yeni iyidir, o eskide kalmışlarda yeni iken iyiydi :)

@master06 haklısınız :D peki sadece ön freni hidrolik yapmak, arka frenin V olarak kalması ne kadar mantıklı ?

gayet mantıklı. Ayrıca hidrolik V frenler de var ;)

• Beğen
@master06 biraz araştırdım piyasada yok denecek kadar az var, maliyeti de yüksek gibi. ben ikinci elini bulacağım da alacağım da, olmaz o iş. :) sadece önü hidrolik yapıcam anlaşılan. bu konuda da sıkıntılar vak kimse tek olarak hidrolik fren satmıyor 2. el bölümünde. ve aldım diyelim gidonda birisi hidrolik diğeri mekanik iki tane fren kolu olacak tipleri de farklı olacağı için kötü duracak. aynı tip görüntüsü olan hidrolik ve mekanik fren kolları var mı acaba ? onu da öğreneyim bari :)

@leronamso ben zaten o masrafı yapacağıma makineyi satar üstüne o parayı da koyar daha kıyak birşey tercih ederdim.

• Beğen
@master06 kurtarır mı bilmiyorum ki :) ne kadara gider hocam sizce bu alet ?

Dosyalar

• IMG_20140808_180104.jpg
    IMG_20140808_180104.jpg
    271,5 KB · Okunma: 6
Geri