Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

@gurol

Abi o zaman bana süper katkısı olur;1000Euro'ya malzeme alıp 2kg. hafifleyemem ama liposuction ile 5kg. birden veririm :) 70Kg. felan bişi olur :)

@neco

Uslup meselesi Neco; yoksa biliyoruz senin kötü niyetli olmadığını ama klavye başında herkes birşeyler yazınca karışmış ortalık.

Sen ne aldın en son? Ransom'a geçiyordun?

@Hasan Çağrı

Sen şimdi bırak sosyal mesaj vermeyi de; bu aletle ne zaman ormana gidip foto göndereceksin onu söyle :)

Ayrıca ZTR Olympic jantlardan ben de istiyorum. TR'ye ithal eden yok sanırım.

Herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
Scudo
@aybarssurucu

İşten güçten fırsat bulunca gidicem valla şu aralar hafta içi yaz okulu haftasonu iş derken anca işe gidip gelir oldum İzzetetede üzülüyorum sıkıldı yavrucak asfaltta ama çıkacağız araziye yakın zamanda...

@Hasan Çağrı

Ee bütün kışı evde kadroyu izleyip nette parça peşinde koşarak geçirirsen kalırsın yaz okuluna :)

Atmasın üstünden asfaltta :)

@aybarssurucu

Kışın olmadıki 1 ay önce 2 dersten kaldım son dönem ondan oldu :D:D

Hem o kadar olsun okul zamanları geri gelmez bir daha

çok doğru sonucta bisiklet ve sürücü bir bütün ama hafifilik hırsından organ nakli yapan çıkar herhalde :)

İki resim daha atıyım lastiklerin değişmiş haliyle... Birde boğaz var değişen... Son sıra gidonda... ŞİMDİLİK...

http://img126.imageshack.us/img126/6397/dsc0087dn7.jpg

http://img258.imageshack.us/img258/5057/dsc0091kn7.jpg

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
ben acemiyim.ama bu işi öğrenmek istiyorum.ama fazlada ekonumik özgürlüğüm yok.kask çok güzelmiş.ben de almak istesem nerden alabilirim.ama mavi olmalı.bende senin gibi maviye aşığım,bayan olmama rağmen....

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
@sevimlii

Sanırım Cansının kaskından bahsediyorsunuz...

sayın kardeşim gerçekten mükemmel olmuş mevla kazasız belasız
binmeyi nasip etsin . bisikletsiz bir gün düşünmek zor gelir bana

Selamlar Çağrı,
Bisikletinin her vidasında ayrı bir zevk ve işçilik olduğu her halinden belli.
Fakat benim en çok merak ettiğim nokta kadronun ve arka amortisörün performansı.Arka amortisörün alttan gelen darbelerde kusursuz çalışması ama üstten gelen kullanıcı kuvvetine karşın esnememe olayını defalarca okumuşturum ama ne yazıkki hala aklım afsalam almadı bu durumu.Bir de senin ağzından alabilirmiyiz Specialized Epic'in amortisör performansı ve kadronun ergonomisini?

@bisikletcanavari

Bu kadronunun aynısı Uğur Hakkı'da vardı; şöyle bir alıp Ürgüp'teki zamana karşı parkurunun ilk kısmını tırmanayım dedim. Gerçekten hardtail gibi performans veriyor.

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
geçen gün deneme fırsatım oldu da..:rolleyes: kadro boyuma göre olsa..:) benim düldülü orda bırakırdım.. geri dönmezdim:D :D

Ayrıca ZTR Olympic jantlardan ben de istiyorum. TR'ye ithal eden yok sanırım.(aybarssurucu)

Var..vallahi var;)

@bisikletcanavari

Arka amortisördeki sistem Fox un X lerindeki Terralogic sisteminin aynısı zaten bu teknoloji bu kadro için geliştirildi zamanında...

Kadro düz yolda kesinlikle çalışmıyor yani esneme bisikletin üstüne ilk oturduğunuzda olan bir çökme kadar oluyor ve sonra kitleniyor... yediden asfaltlanmak için taraklanmış bir yola girseniz yada arnavut kaldırımlı bir yola o zaman size hissettirmeden vazifesini yapacak kadar hassas...

Arazide ise kesinlikle FS olarak çok çok farklı çünkü sabit kadro ile arkası zıplamasın diye yavaşlayarak geçtiğiniz bir engebede , kadro o zıplamayı telafi edebildiği için yavaşlamadan ve kontrolünüzü kaybetmeden eçebiliyorsunuz...

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
slm ben bisiklet konusunda çok yeniyim ama çoğunluk mükemmel bulduğuna göre iyi bir iş yapmış olmalısın.Tebrikler.....

açıkçası kıskandım böyle bir bisikletle nasıl sahip olabilirim.yada bu tarza yakın bir bisiklet'in markası..?

şu an 08 yamaha R1 sahibiyim ama artık kullanmıyorum ve kullanmayacağım. R1' önüne geçecek R1 kadar estetik bir bisiklet sahibi olmak istiyorum.fakat bisikletlerle uzaktan yakından alakam yok yani yeni konuşmasını öğrenen bebek gibiyim..
sesimi birileri duyarda yardımcı olur diye düşünüyorum..!

Geri