Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

Merhaba,
Çağrı bey güzel bir bisiklet olmuş, güle güle kullanın, bisikletinizle ilgili hevesinizi, sevincinizi ve şu anki üzüntünüzü de paylaşıyorum; inanın şu an, sizi hiç tanımasam da benim de içim bir buruk oldu, bu sitede bir sürü insanı bilgilendirdiniz emeğinizi esigemediniz kendi adıma sizden çok şey öğrendim benim için çok güvenilirdiniz bundan sonrada güvenilir kalacaksınız, bilgilerinize benim gibi sanırım bir çok arkadaşımızın da her zaman ihtiyacı olacak, sağolun eksik olmayın sevgiyle kalın.

• Beğen
Tepkiler: Can Sonbay
Scudo
İlk önce Çağrı bisikletin gerçekten çok güzel olmuş her yönüyle hayırlı olsun
arkadaşlar problem nedir senin bisikletin benimkinden hafif olamaz yanlışlık var arttırma var gibi gereksiz yersiz polemikler hiç hoş değil .
Şimdi pazar günü bir aksilik olmassa toplayacağım yeni bisikletimi forma eklemekte tereddütlerim var.
İnsanlar buraya bisikletlerinin fotoğraflarını neden koyuyorlar ?

@deore79

Valla aslında ben bu kadar özenerek topladığım bisikleti insanların görüşüne paylaşmak için koydum ama işte ne olduğunu bende anlayamadım... Tabiki benimkinden hafif olabilir tabiki daha hafifi olabilir ama neyse ben daha fazla konuşmuyorum ağırlıkla ilgili... Herkesin gönlü bilir...

Sen bisikleti koymassanda gelir görürürz canın sağolsun valla...

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
pazara beklerim ozaman Serkanın dükkana

ok ama işten çıkıp yetişemeyebilirim olmassa başka zamana...

@neco
Bugün bisikleti yakından görme fırsatım oldu, aralarında çok güçlü bir bağ var. :D

Ağırlık konusuna gelince de, bugün gözümün önünde tartıldı bisiklet ve Çağrı'nın dediği gibi 10 küsür idi.

@deore79

Olmaz abi olay medyaya yansımalı :) Yahu Ertuğrul ben merak ettim yahu ; ne yaptın,yoksa....

Bana en sorduğun olayla ilgili olarak mali sıkıntılar bitmedi;şirketle mahkemeliğim,maaş almadım bu yüzden.Bu vesileyle ileteyim dedim.

İşte en son lastikler ve boğaz değişince sen showroomdayken 10.75 geldi... birkaç değişiklik daha yapılacak ve olan olacak işte daha uzatmıyorum açıkçası...

Bundan sonrada ağırlıkla ilgili yorum yapmayacağım...

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
@Hasan Çağrıaaa benim bisikletim senikinden haafiiiif!

Yahu şimdi farkettim, gokartcılar gibi bisikletimiz ile birlikte tartılırsak (yetişkin erkekler arasında) ben türkiyedeki en hafif bisiklet+sürücü kombinasyonu olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@gurol

Hehehehehehe aslında iyi fikir

Cağrıcım öyle bir bisiklet topladınki millet birbirine girecek :D benimki daha hafif diye...

Bu da senin bisikletinin kalitesini ortaya çıkarır tekrardan hayırlı uğurlu olsun :cool:

@ysnymn

Tartışmaya ne gerek var.Kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil.Adam zaten şu şu değişiklikleri yaptığımda şu kiloya iner demiş şimdi şu kiloda diye söylemiş,gidip de bisiklet 6 kg oldu da demiyor,kullanılan malın kalitesi ortada bisikletlet 13 kg olacak da değil herhalde.Biz topladığımız bisikletlerle yatıp kalkalım her ayrıntısını en ince detayına kadar düşünelim sonra birileri dışardan varsayımlarda bulunsun.

@Hasan Çağrı

Oooooooo Çağrı işte bu bencillik:p .Ertuğrul Abi'nin bisikletini çok merak ediyorum dükkana gelip görme şansımda yok!!!

@aybarssurucu

haklısın doğru sözün üstüne diyecek birşey de bulamıyorum aybars:) sadece bana inandırıcı gelmedi yaklaşık 12 yıldır bisiklet tepesinde biri olarak hepsi bu...
neyse daha fazla da uğraşamıycam zaten makine çok güzel kazasız belasız sürsün diyeyim...
bende ağır ve hızlı bebeğimi alıp çıkıp biraz tepineyim bari:D

çağrı abi izzetin;

rotorlarına,kadrosuna,maşasına,fren sistemine,zincirine,aynakoluna,jant setine pedalına uzatmayım hepsine bayıldım

Hayırlı olsun Çağrı her parçasıyla mükemmel bir bisiklet oluşturmuşsun.Oldukça da hafif.Güle güle kullan.

@aybarssurucu

Evet haklısın bisiklet benim için kimlik arayışı değil zaten kimliğimin kendisi...
23 yaşındayım ve 16 yaşımdan beri dağlarda bisiklete biniyorum... Nice insanlar biliyorum onca yıldır bisiklet tepesinde olup iki vida sıkmayı bilmeyen... Yani olay kaç senedir bisiklet tepesinde oldumuz falan değil bu işe ne kadar gönül bağladığımız, bisikletinizle ne kadar samimi olduğunuz, kardeş olduğunuz...

Ama herkesin kendi görüşü vardır inanıp inanmamak kendine kalmıştır zorla inandıramam buna zorunluda değilim...

Benim tek istediğim insanlar bir şeyleri bir şeylerle karşılaştırıken sadece sonuca değil detaylarada baksınlar... Karşılaştırılan iki nesnenin detaylarını sonuçların nasıl elde edildiğini iyi bilsinler o kadar... Benim senin onun şunun bunun bisikletinin ağırlığı önemli değil ona harcanan emek önemli... Ben o emeği sizlerle paylaşmak için buraya bisikletimi koydum ve o listede bunun bir sonucu...

Sevgiler saygılar iyi forumlar...

Geri