Scudo Sports

Specialized Epic Maraton ...

Abi hayırlı olsun.Allah kazadan beladan korusun inşallah.Güle güle kullan Bursamızda böyle bisikletler görmek güzel gerçekten.:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Nihat GÖRAL
Scudo
@dodeve

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Sele borusu konusunda haklısınız.Ben düzelttim.Şu anda olması gerektiği gibi.

@Orhanalkaya

Orhan kardeşim .ok teşekkür ederim eleştirin için.İnan parçaları alırken kırmızı olduğunu biliyorsun ama bisikletteki diğer kırmızı tonları ile kombin oluşturacak mı karar veremiyorsun.Eve geldiğinde bir bakıyorsun ki tonları farklı.Çok önemli parça değilse -amaaan bu da böyle oluversin diyorsun.Ama eleştirin aklımda.Belki de ileride değiştiririm.Kal sağlıcakla

@Muhammed Durgut

Eksik olma ismi bir başka güzel olan arkadaşım.Darısı başınıza inşAllah.

@Berksan

Valla Berksan kardeşim sanırım bakan herhalde bir daha bakar.Açıkçası ben bu kadar beğeneceğimi ummamıştım.Ama gerçekten hoş oldu.İyi dileklerin için çok sağol.Satarsam haberin olur merak etme :)

@Alper Gencan

Sele borusu konusunda haklısınız.Ben düzelttim.Beğeniniz için ayrıca teşekkürler.

@Mustafa_Temizel

Sağol Mustafacım.İnan maddi durumum süper olsa,bu spora gönül vermiş sizin gibi gençlerin her birine birer tane alırım böyle.Allah gönlünüze göre versin.

Fotograflardan aklımda kalan ziyadesiyle tarmac oldu :) Guzel gunlerde kullanmanız dilegiyle

@aykut yiğitel

Tarmac ın yeri bir başka zaten...o hem ilk göz ağrım, hem de yol bisikleti bir başka.Teşekkür Ederim.

kadroyu nerden aldınız ben de mtb kadro alacam ama bulamıyorum istediğim gibi

Arkadaşlar bisikletimin ağırlığını bugün itibariyle öğrenmiş bulunmaktayım.Pedalsız 11,5 KG.Sizce nasıl bu ağırlık?

Bisikletiniz gerçekten çok güzel iyi günlerde kullanın.. Ben bisiklete yeni başladım sayılır yanlız sizin mtb nin arka fren sisteminin yanındaki parçayı merak ettim dogrusu tam olarak ne işe yarıyor :)

• Beğen
Her iki bisiklet te harika. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güle güle kullanmanız dileklerimle...

• Beğen
Geri