Scudo Sports

Specialized Epic Marathon (Can Yoldaşım)

Scudo
@Kadir AYINTAP

eyvallah teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
bu arada avatarınızdaki foto kartepede mi çekildi?

• Beğen
Tepkiler: matzbacher
Hayırlı olsun abi.Zorla da olsa karar vermişsin aynakol konusunuda.Altında paralansın.Allah kaza bela göstermesin.Bu arada benden de bomba bir epic geliyor Bisikletforum ahalisi hazır olsun :D

@Fırat Ayanyan

eyvallah teşekkür ederim. en çok zorlandom şey para oldu aynakol hususunda:)
Hadi bakalım gönlüne göre alırsın inşallah. kesinlikle memnun kalacaksın Kazasız belasız binersin inşallah.

• Beğen
Bembeyaz karların içinden kardelen çiçeği gibi açmış .Hayırlı günlerde kullan :in: :in: :in:

Ben böyle güzel konuları,bazı konular aracılığıyla buluyorum..:)Süper ötesi.Ama Yanlış anlaşılmazsa sadece öneri Jant setini değiştirsen daha süper bir görsellik ve rahatlık katarsın diye düşünüyorum.Kazasız belasız en güzel günleriin de kullanman dileğiyle.İYi forumlar.

@sadana

çok teşekkür ederim. jant setini değiştirmek biraz pahalıya mal olacak ama ileride elime para geçerse slr jant seti düşünüyorum. aslında benim ilerdeki düşüncemi ifade ettiniz. umarım hayırlısıyla o da olur. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
bisikletinizle ilgili bir iki soru sorucam magura marta sl lerden memnunmusunuz birde onlarda adaptör yok tahminimce bu şekilde frenin ayar yapılması zor oluyomu cevaplarsanız sevinirim

Specialized bir mühendislik harikasıdır...Güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
Geri