Scudo Sports

Specİalİzed Epİc Dİsc 2006

teşekkür.bir daha bu hafta sonu parkurun diğer ksımlarına gitmeyi düşünüyoruz .

devamı gelecek.merak etmeyin

• Beğen
Tepkiler: alitas
Scudo
yeni modifikasyonlu resimlerini yarın atıyorum.

• Beğen
bekliyoruz abicim..

bu arada o bisiklete ne modifikasyon yaptın ki?:eek: :eek:

@d.berkay

carbon sele saddle kevlar, karbon sele borus easton ec 70 criss king rurç takımı.xtr arka göbek ve xt rotor.vs:D

• Beğen
güzelmiş:):)
umarım memnun ederler seni:)

SPECİALİZED çok iyi bir marka güle güle kullan artık bu bisikletle tüm yollar açıktır senin için bir de birşey soracağım xt rotor ile avid jüicy five uyumlu çalışıyormu çalışıyorsa ben de öyle bir set kurabilirim.

@Emir Alaca

evet teşekkürler. valla göbeği acil değiştirmek zotunda kaldığım için xt rotor taktım. göbek çünkü vidalı değildi.

ama hiçbir sorun yaratmıyor.aynı sayılır. tabii avid rotor biraz daha hafif.

• Beğen
selam
ya böyle bisiklet buraya konurmu :eek:
beni turlardan sogudacaksın
ismi üzerinde MAKİNA
iyi ucuşlar...

Ertan Merhaba,

Canavarın hayırlı olsun ilk turumuzda yakından canlı görürüm.

Kazasız problemsiz binişler...

bi bisiklet camurluyken bile bukadar guzel duruyosa :D
cok guzel gule gule kullan, kazasiz belasiz kullanman dilegiyle(bende isterim) :)

@rahmankarataş

teşekkürler sağolasın.napalım herkes temiz koyuyor.bizde değişiklik yapııp kirli halini koyalım dedik.:D

yaw ne soğutması?:eek: o zaman eski takayı koyalım.:D :D :D

bol güneşli rüzgarsız günler dilerim.

• Beğen
@basri
Kazasız problemsiz binişler...

teşekkürler sağolun.en kısa zamanda beraber pedallamak üzere.

• Beğen
@msconfig

teşekkür ederim sağolasın.;)

valla temiz durduğunu gören insanlar pek nadirdir.:D :D :D
genelde ekşından sonra hafif temizliyorum.ertesi gün yine aynı halini alıyor.:D :D :D :D :D

bol güneşli tüzgarsız günler dilerim.
darısı sizin de başınıza.

• Beğen
Abi noldu resimler??
Bekliyorum(z) hala...

@d.berkay

tama yarın tekrar resimleri çekip atıca. harddisk bozulmuştu. o yüzden büya kaybım oldu.bütün resim arşivim gitti.:(

• Beğen
geçmiş olsun abi...keşke yedekleseydin...Sana bi dvd writer almanı tavisye ederim..yedeklemek için birebir...

@d.berkay

2 tane mevcut.samsung.daha önce hep harddiskte maxtor kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım.ama samsung bozuldu.2 tane 300 lğüm bağlı.birsini tek parça olarak müzik arşivim olarak kulanıyorum.

2 cisinide 2 bölmüştüm 150 150 olarak yarısını c windows olarak kullanıyordum.öbür yarısınıda yedekleme için.yedeklemeyi yaptım format attım.

tam şeçilecek sürcüyü seçicem ana .300 lük tek sabit ok.2ye böldüğümde ise 150 gb var öbür 150 gb lık kısım yok arazi.

tekrar format attım sürücüyü seçerken 300 gb olarak gördü ama arşivden eser yok. tek parça gördü.bakalım.aldığım yere bugün götrücem kurtarma programları ile belki bieyler kurtarabilirler.

• Beğen
@Ertan ABA

Ertan Merhaba,

Disk bozulduğu haliyle duruyorsa kurtarmayı deneyebilirim bu konuda tecrübeliyimdir. En önemlisi elektronik olarak mı bozuldu yoksa işletim sistemi mi görmüyor?

Tuncay

Geri