Scudo Sports

Specialized chamonix kask alımı

YüzSürKoş

Forum Bağımlısı
Tepki
1.385
Herkese ıyı günler Bursada oturuyorum SPECİALİZED CHAMONIX KASKalmayı düşünüyorum .Specialized in sitesinde 50$ (link) ken bursa aktif pedal da 74$ (link). YURTDIŞINDAN ALSAM KARGOYLA BERABER BANA KAÇA GELİR .TURKIYEYLE ARDA COK FARK VAR. YURTDISINDAN DAHA UCUZA MI GELİR .yurtdısı alısverıs yapanların fıkırlerını alabılırsem ıyı olur

Scudo
Kargo parasıyla yaklaşık olarak aynı fiyata gelir

Vermiş olduğunuz yurtdışı linkten Specialized'ın herhangi bir ürününü alma şansınız malesef yok. Specialized ürünlerinin internette satılması yasaktır. Ancak, Ebay vs. tarzı siterlerde bulma şansınız belki olabilir.
Örnek olarak verdiğiniz 50 dolarlık kask kargo ücretini de ekleyince özellikle Amerika'dan gelen siparişler için 74 doları geçecektir. Bu nedenle Aktif Pedal'dan almanız daha uygun gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Tutar,Onur beyin dedikleri de doğru,alırsanız kendi sitesi dışında satış yapan bir yerden alacaksınız.

Kargonun gelmesini bekleyene kadar buradan beğendiğiniz bir modeli alın.

chamonix e niyet aligne kısmet . Arkadaslar hayırlısıyla kaskımı aldım . burdada detaylı olarak paylasıyorum .İnsallah kac alıcaklar ıcın ornek olur. Kaskımı BURSA AKTIF PEDAL dan aldım fiyatı 141 142 arasındaydı 128 lıraya bıraktılar. IYI INDIRIM YAPTIKLARINI DUSUNUYORUM. BURSADAKI ARKADASLARIN ALABILECEKLERI VE INSAN MUAMELESI GOREBILECEKLERI BIR YERhttps://i.hizliresim.com/zRPbG7.jpg

Hayirli olsun ebubekir kaski gercekten begendim, benim gibi ucuza kacmayarak iyi yapmissin :D

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Rica etsem kask hakkında görüşlerinizi yazar mısınız. Umarım o günden bu güne kaskın sağlamlığını test etme sansınız olmamıştır.

@Berkay*

Allah'a çok şükür kaza yasamadım. Alırken de Gökhan Kutluer ın yazısını okuyup almıstım. (link) Headset ının olması ve havalandırma sayısı benım ıcın yeterlı oldu .ruzgarlıgını kullanmıyorum kullananlarda var. Rüzgarlıksız daha cokm hosuma gıttı dıyebılırım .Blogu okuduktan sonra tereddutlrınız kalmıyacaktır dıyebılırım .Kardeşim de gorüntüne bakabılısınız En karizmatik bisikletçilerimiz... | Sayfa 21 - BisikletForum

Geri