Erol Yusuf
Üye
- Tepki
- 8
- Bisiklet
- Specialized
İyi gunler arkadaslar, temmuz ayinda buyuk heveslerle yurtdisina goturdugum bisikletim (scott scale 50) maalesef ikinci gunden calindi. Yaklasik bir aylik kurs icin İngiltere'ye gitmistim ve bisikletimi de yanima almak istemistim
dolayisiyla artik yeni bir bisiklet alma vakti geldi ve artik mtb dusunmuyorum. Yol bisikletleri ilgimi cekiyor cunku bisikletim calinmadan once son zamanlarda da hep yolda kullanmaya baslamistim. Yagmur, camur vs. Pek ilgimi cekmemeye basladi. Suan icin fazla bir butce ayiramiyorum ve bu sebeple aktif pedaldaki specialized allez x3 dusunuyorum. Boyum 1.90 oldugu icin diger allez modelleri malesef bulunmuyor hatta baska ellerinde boyuma uyan yol bisikleti yokmus. Bisikletin donanimi aslinda oldukca basit tiagra, 105 vs. Gibi bir donanima sahip degil ancak yine de bu bir specialized. Acaba yanlis mi dusunuyorum? Acikcasi specialized kadro sekli olarak da cok hosuma gidiyor. Bu bisikleti kullanan veya hakkinda yorum yapabilecek biri var mi? Simdiden cok tesekkur ederim.