Scudo Sports

...::: specialized allez :::...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
beğenmedimmi desem acaba yoksa beğendimmi desem hımm valla kadirim yarın bana ay çöreği alırsan beğendim yoksa hiç şansın yok ne o öle delik deşik :p maşallah güzel bisiklet sağlam teknoloji dur bakalım ne zaman orasını burasını karbon yapıcaksın onu bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
Scudo
Kadir gerçekten harika bir bisiklet;) İnşallah bunu kazasız belasız kullanırsın (anladın sen :))

Bu arada dün geldiğinde keşke tartsaydık, vardı tartı dükkanda..

• Beğen
@d.berkay

valla hiç aklıma gelmedi berkay :) ama bi kaç eksiği daha var onlarıda tamamlayım o zaman ölçeriz ;)

Tamamdır Kadir :) takıl kafana göre,istediğin zaman hallederiz.. ;)

• Beğen
Demek ki Allez kadro Dura Ace ie böyle oluyormuş... GÜle güle kullan hayırlı olsun...

• Beğen
@Hasan Çağrı

:D beğendiğine sevindim hasan... bikaç eksiği var onları da senden tamamlayacaz artık :D

ami Allahgüle güle kullanmaı nasip etsin de ben en çok rengine gittim o ne güxel bi kırmızı öle yaa :D valla biraz daha bakarsam nazarım değecek :D:D

• Beğen
@Bülent ÖZER

Ksyrium Elite 1792 gr.(794/998).ama alıcaksan bence bekle 2009 Elite al derim(1550 gr.)

Bu arada Allez yakıyor.Hayırlısıyla eskit.

@Bülent ÖZER

abi set 1550 gr fakat ben orjinal mandallarını kullanmıyorum titanyum milli karbon mandallı olanlardan kullanıyorum orjinallerinin ağırlığı ön arka 320 gr dı şimdikilerin seti 84 gr... şimdi set 1314 gr geliyor...

1314 gr jant seti + 66*2=132 gr maxxis iç lastik + 200*2=400 hunchinson top speed lastik + 185 gr dura ace 11-21 ruble= 2031 gr döner aksam :D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
kadir, kadir, deli kadir, gene yapmissin yapacagini... agzim acik kaldi.... enfes bi cihaz!

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri