Scudo Sports

Specialized Allez, DuraAce, Ksryium Elite...

samed akman

Aktif Üye
Tepki
33
Bisiklet
Specialized
2008 Model Specialized Allez Comp bisikletimi paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.

Özellikleri:

Specialized Allez Comp Kadro "56cm"
Dura Ace Kollar, Aynakol, Arka Aktarıcı, Ön Aktarıcı ( Hepsi 7800)
Sram OG 1070 11-23 Kaset (Yeni Takıldı)
Ultegra Zincir(Yeni)
105 Fren Bacakları
Mavic Ksryium Elite Teker Seti
Hutchinson Fusion 2 Kevlar Lastikler(Yeni)
ABR Karbon Boğaz
Pz Yassı Gidon
Selle İtalia Sele

Bisikletin tek sorunu üst borudaki çiziklerdir. Bütün parçalar çalışır durumda ve tertemizdir. Kaset ve zincir yenidir. Jantlar daha uzun süre ayar gerektirmeyecek durumda. Vites sistemi saat gibi çalışmaktadır. Bisiklete ayrıca yeni Ritchey Pro beyaz gidon bandı da ekleyeceğim. Pedallar dahil değildir( Bisikletle beraber pedalları almak isteyen olursa ayrıca pazarlık yapılır)Pompa ve suluk kafesi hediyemdir. Ayrıca hala çalışır durumdaki Dura Ace 11-21 kaset ve Ultegra zincir verilecektir. Kaçırmayın derim bu fırsatı...

Fiyat: 3000 lira

Keyifle bindiğim ve verdiğim fiyat yeni parçaları da içererek çok iyi olduğundan pazarlık mevcut değildir.
Takas ya da parça satışı yoktur.

Kadroya talip çıkarsa tekerlek seti ve vites sistemi diye ayırarak satabilirim.

Kargo Alıcıya aittir. Alacak arkadaşa hayırlı olsun...
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Bisikletinizin sıfırı ne kadara satılıyor bilgi vermeniz mümkünmü acaba ona göre düşüneceğim de. teşekkürler.

Ağırlıgıda Öğrenebilirsek çok iyi olacak...

Pompa ve kafes olmadan 8.4 kilo geliyor. Teker mandalları titanyum ve karbondur...

Arkadaşlar kadro seti ayrıca satılıktır. Kadro satıldıktan sonra teker seti ve vites sistemi de satışa açıktır.

Specialized Allez Comp Kadro "56 cm" (Sıfırı 790 Eurodur)
Karbon Sele Borusu
Karbon Abr Boğaz
Yassı Pz Gidon
Selle İtalia Gel flow sele
Kafes
Pompa

Hepsi: 1100 lira

bi telefon numarası alabilirmiyim birde istanbulda nerdesiniz acaba?

Pardon Ama Bunu Delİ Kadİrdenmİ Aldiniz Ankaradan

Kadro seti 1000 lira olmuştur. Yanında fren bacaklarını da veriyorum. Ayrıca bisikleti ya da kadroyu alan arkadaşa yanında zefal göstergeli ayaklı pompa da veriyorum...

Bisiklet bütün halde 2850!!! lira olmuştur. Son fiyat!!!

Eğer parça parça satılırsa.Gidonu almak isterim.
Fiyatını belirlerseniz sevinirim.

@bertone

Parça satışı yoktur. Ciddi alıcılara biraz daha indirim yapılabilir..

Kadro Seti 900 lira komple bisiklet 2750 lira olmuştur. Bu arada sele "selle italia slr gel flow"dur.

Hocam Eyerki Bisikleti Dağıtarak Satmayı Düşünürseniz ve Fiyat Konusunda Anlaşırsak jant vede gidonu alabilirim...

Diğer parçalarla ilgilenen arkadaşlar,

Henüz kadroya talip çıkmadığından diğer parçaları satamıyorum. Kadro ve üzerindeki parçaları yarı fiyatına veriyorum. Sadece kadroyu isteyen olursa daha da hesaplı bir fiyata vericem. Son derce rijit E5 alminyum Colombus borulu, arka bacakları ve ön çatalı karbon bu kadroyu ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın.

Kadro Seti için son fiyat: 800 liradır.

Kadro
Sele borusu
Furş
Boyun
Gidon

Kadro Seti : 750 liradır.

Kadro
Sele borusu
Furş
Boyun
Gidon

Bertone arkadaşımız gidonun fotoğraflarını istemişti:

(link)

(link)

(link)

Gidonun üzerindeki çizikler dışında hiçbir sorunu yoktur. Üzerindeki ritchey pro bar tape ile birlikte veriyorum. Yeni sarılmıştır.

aynı gidondan kullanıyorum çok guzel jant setinın fiyatı neolur acaba

Geri