Scudo Sports

Specialialized Hard Rock bisikletimin upgrade lerden sonraki hali...

Specialized bir ayrıcalıktır gerçekden çok süper bir bisiklet ne kadar tarrzım olmasada beni bile etgiledi..Kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: KoxS
Scudo
gördüğüm en güzel bisikletlerden biri, hem görsel olarak hem kullanılan donanım harika...Maşallah :)

Bu hali çok şık ve orjinal olmuş, birazda "gizlilik" durumu var gibi!

yeri gelince hızlı modern bir şehir bisikleti, yeri gelince kıvrak bir sokak oyuncağı...

iyi günlerde kullanın!

• Beğen
@sahildevriyesi

Doğru teşhiş planlamamız da bu yöndeydi :rolleyes:

tüm yorumlara teşekkür ederim

Güle güle kullan değişen parçalarla birlikte daha keyifli olmuştur sürmesi

• Beğen
abi, gidonu değiştirmişsin çok güzel olmuş, son halinin resimlerini de eklesen ;)

Sairim Bİsİklet Bİraz AĞir Üzerİn De Bulunan MaŞanin 3 Kg Cİvarinda Bİr AĞirliĞi OlduĞunu Hatirliyorum Bİsİklet Cİdden GÜzel Ve Renkler Çok Uyumlu GÜle G,,le Kullanin

Enson gidon ve lastik değişiklikerinden sonra 14.5 kg civarı çıktı ağırlığı; maşayı biraz daha hırpalarsam değiştirmeyi düşünüyorum ama almayı düşündüğüm maşa da 2.7kg civarlarında

super duruyor zevk sahibi bir binici zevkle binilecek bir sokak cocuğu toplamış hayırlı olsun.kazasız sürüşler diliyorum.

• Beğen
Aradığım bisikleti buldum sonunda.Hem dağ ve zorlu koşullar için hemde gerekirse şehirde kullanılabilecek bir bisiklet.Hayırlısı olsun. kazasız belasız sürüşler...

• Beğen
disk fren takımı ne marka acaba ? şimdiden teşekkurler..
ayrıca bisiklet çok hoş gözüküo güle güle kullanın...

• Beğen
@dogan-kron

fren seti Hayes Stroker Ryde
tşk

Artık sana bir kadro lazım abi:) bu kadar parçayı cromoly bir Street kadrosunda görmek apayrı olur bence...

@Doruk Atay

İnşallah o da olur Doruk'çum; ama önce aklımda bir maşa var, en son kadro da olabilir ; bir Azonic fena olmazdı :p

Çok başarılı olmuş Güle güle kullan arkadaşım :)

Geri