Scudo Sports

'' special kadro ve turlar.....''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
yeni bir kadro oluşturmak istiyorum bu kadro öncesi yeni gelen arkadaşlarımla lay lom lom turlarda tanışarak yeni kadroya, yani yüksek tempo basabilecek duruma geldiklerinde kadronun çekirdeği olmalarında bence sakınca yok...burda yeni foruma gelen arkadaşlar ile bu planı gerçekleştirebiliriz bu topikte beyin jimnastiği yapabiliriz nitekim 26 haziran garipçe turunda epey yeni arkadaş ile beraber olacağım bu tur onlar ile bi tanışma olacak ..evet bu bir istek meselesi,,,aytekin erzan dostumun namı diğer bu forumda hasip çehre nikidir kendisi 16 ayda sıkı bir disipline girerek çalışarak yüksek tempo kısa mesafe , artı yüksek tempo uzun mesafelerde pişerek bu duruma gelmiştirki nitekim bu forumda performans topiğinde hala bireysel çalışmaları devam etmektedir .......gelişen olaylar bence güzeldir ....yeni yeni arkadaşlar foruma gelmiştir evet bu yaz boş durmayalım ve turlarda buluşalım şile turumuz 3 temmuz da ağır turdur bu tura hazırlıksız gelmek bence pedalşörleri yoracaktır ama illa deneyeceğim diyen için bi şey diyemem ...kendi limitini görmesi önemlidir tabi...
evet arkadaşlar bisikleti bi spor aracı olarak görmek sizin elinizde yada gezi aracı olarakta görmek sizin elinizde bana sorarsanız iki yolda güzeldir seçim ne olursa olsun .....
performans olarak ilerlemiş yaşıma rağmen kendimi geliştirmeye tam 6 senedir adadım geldiğim nokta yaşıtlarıma göre iyi bi durumdur bunun için bana para verilmedi bu işi para için yapmadım sadece sağlıklı olmak için yaptım ne sigara ne içki nede gece hayatı beslenmeye ve uyku düzenine dikkat ederek bu duruma geldim ....yarışmak için kendimi geliştirmiyorum yaşama bakış tarzım budur arkadaşlar,,, evet beyin jimnastiği yapabiliriz ve lay lom lom turlardan doğacak olan ve yüksek tempo basabilecek bi duruma gelecek arkadaşları görebiliyorum -ki bu imkansız değildir yeterki sevelim ve isteyelim ...
eski dostlarım semir karabulut ömer başkıran ,zekeriya geceoğlu ki şimdi güneyde onlar ile irtibat koptu çok sevdiğim alper benli dostum hafta sonu çalışmakta bu yüzden çalışma yapamıyoruz .....korsan hasan sağlam adam tabi yılların dostuyuz onla eskimiş iki şarap gibiyiz......

evet köprü geçişi sonrası bayağı dost ile tanışma fırsatını yakaladım ve bunu değerlendirelim arkadaşlar ........facede duvarıma ne yazıyorsam burda onu yazıyorum burda resimler paylaşılacak ordada tabi beyin jimnastiği yapalım diyorum beylik laflar yerine söyle yaptık yedik içtik yerine bisiklet sürerken hatalarımızı konuşalım ve bi daha yapmayalım ...özellikle iki etap varki ora önemli trafikte bisiklet kullanırken nelere dikkat edeceğiz onlarıda burada konuşmakta fayda var face de duvarıma yazacağım burdada .....
iki etap malum garipçe ve belgrad evet sahilin dar yollarında 25 kişinin gidebilmesi için tekli sıranın korunması lazım fren mesafesi şart.....
26 haziranda buna dikkat edeceğiz.......
kask istanbul yolları için gerekli neden çünki bozuk yolar mazgallar her yerde ......eldiven düşmelerde elimizin yırtılmasını engeller ...
fren ayarları olmayan ve vitesi geçmeyen bisiklet ile tura gelmek herhalde sakıncalı ..ayrıca niyadı dolmuş lastikler tehlikelidir ......

bu garipçe turunda ekip lideri değilim yalnız en önü tutacağım ve tempo 20 olacak yeni başlayan arkadaşlar bu turda çok ....garipçe rampaları sıkıdır .....evet hepinize bol şanslar dilerim...

Scudo
fırsatım oldukça katılmak isterim abi ben bu kadroya. garipçe ile ilk startı da vermiş olacağız bakalım umarım çok fazla zorlamaz. sonrasında da polinez var zaten.

@Mehmet Ergene

mehmet işe başladık zati ik durak garipçe sonra polinez evet şile zor gerçekten ora için önceden hazırlanmadan olmaz ....

garipç köyü güzergah nasıl olucak nereden başlanıyor ve kaç km

@bahtiyar közen

bahtiyar face den mesaj at bura bitti artık böyle giderse ben buraya tek resim koymam artık tek konudada açmam ne oluyor kardeşim burada bu foruma kimse sahip çıkmayacakmı ..

Evet Garipçe turunda bir tanışma olsun ve gerisi de gelsin.

Sonraki turlar için, araba tehlikesi ve kirliliğinden uzak olmak açısından offroad turları da denenebilir, bir öneri olması açısından söylüyorum. Alemdağ-Taşdelen ormanları üzerinden Polonez, veya Belgrat.....

@bahtiyar közen

26 haziranda garipçe var bahtiyar yalnız kontenjan fazlası ile doldu gel diyecektim ama biri gelmez ise sen gel derim topiği takip et...
garipçe beşiktaştan toplam 69 km yeni baktım beşiktaşdan sarıyere rumeli kavağından koç üniversitesine ordan garipçe sapağına ...

@mtsemiz

malesef bu gün kartepede son 3 zannetiğim ama km ile ölçünce 5 km olan son derece bozuk offroda taşlı toprak yolda mtb çatal beni yordu ve şu anda bel ağrısı çekiyorum evet amortisör olmayınca böyle oluyor malesef benim bisiklet sadece stabilize sert düz toprak yolda ve asfaltta gider artık asla offroadda değil yarıklı toprakta ,çakıllı yollarda ve kayalıklı taşlı yollarda değil ...

@murat aluçlu

murat special kadroda olabilmek için önce garipçe, belgrad ve poyraz etablarını iyi koşacağızki şileye varalım ora ıronman olayı...ayrıca şileye ismini yazdıran arkadaşlar garipçe de var olsunlar bu önemli....

Özel gece turları düzenleyebilir miyiz?

Malum oruç tutunlar var ve 1 ay bu kaslar erir. Bugün 2. gün, kara kara düşünüyorum! İftara yakın çıksam hesapladım, fazladan 1 litre su kaybı yapabilirim, fazlası kırmızı ışık! Çünkü 16 saatte durduk yere 2 litre gidiyor.

Ancak iftara yakında araçlardan uzak durmalı alırlar alta! Sanki en mantıklısı gece turları, ışıklandırma şart. Bu böyle olmaz boş durmamak lazım...:)

@Salih Dinçer

salih bu topik kapalı idi...madem mesaj attım cevap yazayım ,
şimdi salih akşam gezileri ben hiç yapmıyorum ...
şimdi avrupa yaka ve anadolu yaka birbirinden epey uzak gece buluşmaları zor olmakta buluşulacak ortak nokta bence üsküdar herkez oraya gelir motor iskelesine ve ordan bi kanlıca yoğurt yapılır dönülür ,,,,,,,,,,,,
tabi ışıklar artı fosforlu forma ,gece farkedilmek lazım ,

Geri