Scudo Sports

spd_nin yararı yüzde kaçtır _?_

@serisonu

Shimano MT-41 ayakkabıyı ebay'den açık artırmada 61 dolara aldım..m505 pedal+h51 kilit+pedal platformuna'da yine ebay'den 39 dolar verdim..Tabi bir de kargo ücretleri var..Yurtdışı sitelerinde yaklaşık %30-%50 ucuza bulmak münkün..

Scudo
birkaç ay önce forumdan ikinci el scott ayakkabı aldım 75 liraya, m520 aldım pedal, ve spd bir mucize diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
mavic ayakkabı ve m520 pedal ile alışmaya çalışıyorum. bakalım söylenenler gibi mucize bir performans artışı görebilecek miyim :)

Giyim kuşam veya bisiklete elekt. bir şey alma
Alacaksan ilk önce spd al :boese157:

İlk önce böyle dedim ama sorularınada yanıt vermek istedim.
Yarı yarıya fark etti diyebilirim.
Sıdi marka kullanıyorum.Sadece görüntü olarak hoşuma gittiği için 3 bantlı sıdi marka bir ayakkabı seçtim.özellikle bu bant konusunada dikkat ettim.2 bantlı almamaya dikkat edin
Son soruda sana bağlı bir şey,ona yorum yok :)

(link)
(link)

@hakano

Toplamda 200 TL gibi birsey. Inanilmaz fark ediyor. Ciddi bisiklet kullanan hic kimse bence kilitli pedaldan sasmamali. Bu linklerdeki pedal ve ayakkabilar fiyat/performans kriteri bakimindan cok basarili. Pedal XTR'nin cok daha pahali bir modelinden daha hafif. Ben henuz denemedim ama SPD'yi yol bisikletinde kullanmanin da ciddi avantajlari olabilecegine inaniyorum. Malum yol ayakkabilariyla insan gibi yuruyemiyorsunuz.

m-540 pedal ve scott ahc team ayakkabı aldım 6 ay önce ikisi toplam 250 TL civarında oldu. ayakkabılar gerçekten çok pahalı pedalların neredeyse 4-5 katı. birde ayakkabılarda 3 çırt çırtlı olanlar daha iyi sarıyor ayağı ben 2 çırtlı olanları beğenmedim bileklerimden çıkacakmış gibi geldi. m-540 pedalların performansı çok iyi şu ana kadar

ben nalini nin bağcıklı+2 cırtcırtlı modelini kullanıyorum eski bir model şekli eski ama tamamı italyan köselesi ve kalitesi çok tatminkar ve fiyatı 90 tl makul olduğu için tercih ettim.kilitli pedal ile 4 aydır kullanıyorum yanlış pedal basışı riskinden ve ayaktan pedal kaçırma derdinden kurtulmamın yanında tırmanışta doğru tekniği yakaladığımdan ciddi oranda performans artışı ve güç tasarrufu kazanmasından dolayı bir çok ekipmandan daha elzem olduğu kanaatindeyim.

SPD'ye geçişte farkı hemen hissetmeyebilirsin. Belki sadece kalkışlarda iyi gelebilir. Ama aradan 2-3 ay geçince normal bir pedal kullanırsan farkı hemen görürsün:)

• Beğen
Tepkiler: mask
Forumda çok uygun fiyatlı ayakkabılar olabiliyor düzenli takip edilirse, ben çok uygun fiyatlı bir ayakkabı alıp, bisikletciden de 2. el spd pedal almıstım sürekli kal aramak durumuunda kaldım baktım olmuyor sıfır pedal aldım, satıcıyı da özellikle aradım kaller içindemi diye çünlü bazı satıcılar kalleri cıkarıpta pedalları satıyorlar,zaten 2. el pedal ve yeni kal alıcaksanız sıfırı ile aynı fiyata geliyor. onun için sıfır almakta fayda var. İlk günlerde düşme korkusu ile hareket ederken zamanla alısıyorsunuz ve bisikletle kendinizi bir bütün gibi hissetmeye baslıyorsun normal pedallarla çekerken güc veremediginizi anlıyor ve performans ve sürüşün zevkini çıkarıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: hakano
arkadaşlar yazı başlığı ve katılımlar için çok teşekkür ederim. sayenizde spd pedala geçmiş bulundum.mükemmel bi şey. Shimano M520 pedal +Shimano MT42 aldım. 50 km'lik ilk sürüşümde çok memnum kaldım. şimdi insanların nasıl 300-500 km gittiklerini anlayabiliyorum.çok sağolun.

ben bir konu başlığında %30'a yakın bir performans artışı sağladığını görmüştüm ama, ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Geri