Reahax
Daimi Üye
- Tepki
- 219
- İsim
- Recep
- Bisiklet
- Cannondale
Merhabalar, bisiklete başladığımdan beri SPD-SL pedal ve ayakkabı kullanıyorum. Bisikleti aynı zamanda commute için kullandığım için yürüme rahatlığından dolayı SPD ye geçmeyi planlıyorum.
Aklımda 2 pedal var kullanmayı düşündüğüm.
Shimano A530 ve A600.
(link)
(link)
A530 normal ayakkabı ile de kullanmaya müsait görünüyor. A600 biraz daha yol havası var.
2 pedal arasında biraz kararsız kalsam da sanırım A530 almayı düşünüyorum çok fazla farkı yok ise a600den.
Ayakkabı olarak Giro Rumble hoşuma gitti ama bilmiyorum acaba yukarıdaki pedallar ile uyumlu mudur. Yorumlarda M424 SPD pedallar ile uyumsuz olduğunu yazmışlar o yüzden pek emin değilim.
(link)
Bisikleti normal ayakkabı ile de zaman zaman kullanacağımı düşünürsek A530 vs a600 veya bilmediğim tavsiye ettiğiniz başka marka model mi?
Ayakkabı olarak Giro Rumble nasıldır ve istediğim pedallar ile uyumlu mudur?
Aklımda 2 pedal var kullanmayı düşündüğüm.
Shimano A530 ve A600.
(link)
(link)
A530 normal ayakkabı ile de kullanmaya müsait görünüyor. A600 biraz daha yol havası var.
2 pedal arasında biraz kararsız kalsam da sanırım A530 almayı düşünüyorum çok fazla farkı yok ise a600den.
Ayakkabı olarak Giro Rumble hoşuma gitti ama bilmiyorum acaba yukarıdaki pedallar ile uyumlu mudur. Yorumlarda M424 SPD pedallar ile uyumsuz olduğunu yazmışlar o yüzden pek emin değilim.
(link)
Bisikleti normal ayakkabı ile de zaman zaman kullanacağımı düşünürsek A530 vs a600 veya bilmediğim tavsiye ettiğiniz başka marka model mi?
Ayakkabı olarak Giro Rumble nasıldır ve istediğim pedallar ile uyumlu mudur?