Scudo Sports

Spd pedal ve ayakkabı

300 lira vergi + 8 lira da gümrüğe sunum ücreti kesmişler. Çok söylerim de neyse .....

Güle güle kullanacağız, baş köşede saklayacağız. Keyifle güzel sürüşlere...

Scudo
Merhaba arkadaşlar.Bisiklet ayakkabısı almak istiyorum ama ayrıntılarıni pek bilmiyorum.Bisikletim dropbara çevrilmiş şehir bisikleti.MTB ayakkabısı mı almalıyım yoksa yol bisikleti ayakkabısı mı?MTB ayakkabısı mı daha rahat yoksa yol ayakkabısı mı?Birde mesela yol ayakkabısı alsam MTB pedalına takabilir miyim?Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@Albatros_65 rahatlık konusunda elbette MTB ayakkabısı daha rahat ancak esnemezlik ve performans konusunda da yol ayakkabısı daha iyi.

Amaç performansa etki eden rijitlik mi yoksa konforlu olsun, bisikletten ineyim rahatça yürüyüş yapayım mi... Buna karar verilmeli çünkü yol ayakkabısı esnemez olduğundan açıkçası yürümeye pek elverişli değil.

Yol ayakkabılarının bir kısmı hem MTB pedalı için hem de YOL pedalını destekliyorken bazıları da yalnizca YOL için uygun.

Bu yalnizca Yol pedali için (SPD-SL): 3 delik
Screenshot_20210520-144246.png

Bu da hem Yol(spd-sl) hem de Mtb(spd) için: Ortadaki 2 delik
images (6).jpeg

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
Cevabınız için teşekkürler.Benim için konforlu olsun yeter.Tur yaptığım için performansa yönelik düşünmüyorum.Mtb ayakkabısı alayım o zaman.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Cevabınız için teşekkürler.Benim için konforlu olsun yeter.Tur yaptığım için performansa yönelik düşünmüyorum.Mtb ayakkabısı alayım o zaman.
Dostum City spd ayakkabi al. Yabanci sitelerde cok cesit var burda cok az var bu modellerden. Hem yürümede sıkıntı olmaz hemde spd ler sayesinde hızın artar ve yokuşlarin keyfini yasarsin

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
(link)

yukarıdaki pedala sahibim. türkiye sitesinde model değişmiş.
şöyle bir problem var: sol ayakkabı kilitlendikten sonra sağa sola biraz fazla oynamakta. yani sol pedal daha kolay çıkıyor. iki pedalı aynı sertliğe getirdiğim halde sol pedalda hassasiyet devam ediyor. sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
teşekkürler..

Dosyalar

• sağ 1.jpg
    sağ 1.jpg
    47,8 KB · Okunma: 18
  • sağ 2.jpg
    sağ 2.jpg
    62,8 KB · Okunma: 18
  • sağ ayakkabı.jpg
    sağ ayakkabı.jpg
    74,4 KB · Okunma: 15
  • sol 1.jpg
    sol 1.jpg
    47,3 KB · Okunma: 15
  • sol 2.jpg
    sol 2.jpg
    65,7 KB · Okunma: 16
  • sol ayakkabı .jpg
    sol ayakkabı .jpg
    67,9 KB · Okunma: 20
(link)

yukarıdaki pedala sahibim. türkiye sitesinde model değişmiş.
şöyle bir problem var: sol ayakkabı kilitlendikten sonra sağa sola biraz fazla oynamakta. yani sol pedal daha kolay çıkıyor. iki pedalı aynı sertliğe getirdiğim halde sol pedalda hassasiyet devam ediyor. sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
teşekkürler..
oraya daha çok güç veriyorsan metal esnemiştir muhtemelen, o kısım yedek parça vardır belki mağazada göster belki yardımcı olurlar.

• Beğen
Tepkiler: benben
Geri